Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 506 / 109 / 0
1. wrzucaj tyle, żebyś się dobrze poczuł
2. wal na razie eti, szybciej wchodzi. dłużej działające benzo zarzuć rano

b6 możesz spokojnie wrzucać. trzeba długiego czasu żeby wpłynęła jakoś negatywnie na organizm.
  • 206 / 3 / 0
08 kwietnia 2017fiodor pisze:
08 kwietnia 2017FajnieJest pisze:

2. Masz tam baclo, to jedz go. 50mg na start powinno styknac, a jak za malo to dorzucaj 25mg az bedzie lepiej.
4. Na sen mowiles ze masz jakies benzo: trzymaj sie tego + ewentualna wrzutka jakiejs hydroksyzyny.
5. Przerob to GBL co masz na GHB zebys mogl stopniowo schodzic. GBL jest intensywny i sieje spustoszenie w receptorach, dlatego zawsze trzeba go przerabiac do GHB.

Szkoda, ze nie miales lamotryginy, bo to by ci pomoglo w 80%. No ale coz, na przyszlosc bedziesz wiedzial. :)

Pozdro, trzymaj sie, bedzie dobrze! :heart:
1. Co do punktu 2. Ile dziennie baklo max, moge wrzucic ?
2. A benzo, ktore lepiej ? Jak zejde calkiem z giebla to fenozepam chyba lepiej niz eti, zreszta i tak pojda pewnie na 3 dni...
3. Nie mam jak przerobic, bo bylby przypal w chalupie,,,, duzo by gadac...
4. Jak ktos ma odsprzedac lamo to mozna pogadac...

Dzieki za slowa otuchy

A i jeszcze jedno z tego co pamietam bedac pod wplywem G nie powinienem brac b6 w tym samym czasie chyba ?
Myśleć pozytywnie, wiem, że to irracjonalne w tym stanie. Jednak taki, poczucie trzeba myśleć że to chwilo, że wszystko dokoła to paranaja i żę a z dnia na dzień będzie odrobinę lepiej jeżeli chodzi o nastrój.

może rozważyć kupić komplex witamin B, żeby była B1. Sama B1 jest na reckę

tutaj na stronie 7 jest wzmianka o witaminach z grupy b szczególnie B1
https://erowid.org/chemicals/ghb/ghb_addiction2.pdf
.
  • 747 / 38 / 0
Może po prostu olimp vita-min multiple sport ;)? \
Masz całą gamę witamin B z różnościami wspomagającymi wchłanianie.
  • 226 / 7 / 0
@Warszawiak
Efekty po danej dawce baklo na pewno są subiektywne. Jeśli chodzi o mnie, to wygląda to mniej więcej tak (na zejściu):
25mg - lekkie rozluźnienie mięśni; praktycznie nieodczuwalny efekt
50mg - rozluźnienie mięśni; brak potrzeby/chęci wzięcia giebla
75mg - j.w. + minimalna senność
100mg - dla mnie idealna dawka, żeby bez problemu spać
Powyżej 100mg na następny dzień odczuwam już "kaca". Oczywiście mówię o przyjmowaniu tych dawek jednorazowo.
Trzymaj się ;)
  • 443 / 13 / 0
Kto pomoże ogarnąć LAMO ? Ludzie ratujcie bo to jazda bez trzymanki już, później napiszę więcej...
  • 163 / 16 / 0
08 kwietnia 2017farawayfromheaven pisze:

Sorry za offtop, FajnieJest, tarabanie do Ciebie przez konto [h] i zero odpowiedzi, daj znać jak to odczytasz.
" ludzkosc sie zepsula
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
  • 3362 / 353 / 0
12 kwietnia 2017paulocoelho pisze:
08 kwietnia 2017farawayfromheaven pisze:

Sorry za offtop, FajnieJest, tarabanie do Ciebie przez konto [h] i zero odpowiedzi, daj znać jak to odczytasz.
Odezwij sie na maila hyperrealowego normalnie.
  • 163 / 16 / 0
12 kwietnia 2017FajnieJest pisze:
12 kwietnia 2017paulocoelho pisze:

No napisałem, i nic. fajniejest@hyperre.al, si?
" ludzkosc sie zepsula
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
  • 401 / 20 / 0
Mordki pytanie. Ma ktoś jakieś info czy GHB działa antykatabolicznie?

Wspominałem tutaj już że zajebiście mi się biega uprzednio zarzuciwszy nG.
Z tymże chciałbym zacząć biegać rano na czczo (plus z tego taki że GHB działa lepiej na pusty żołądek a nie np 2h po żarciu).
Główny powód to poprostu z wygody. Co do szybszego palenia fatu aero na czczo vs. po jedzeniu to zdania były i są podzielone i chyba nie ma sensu tutaj rozwijać tej kwestii na forum dla ćpunów. Ale jeśli tak to jestem ciekaw czy nG "ochroni" mięśnie.

Biegam 3 razy w tygodniu więc 3 jednorazowe dawki GHB w tygodniu to raczej niewiele.
  • 747 / 38 / 0
@essen
Czemu nie możesz po prostu biegać i katujesz się jakimiś pomysłami dziwnymi?
Co do antykatabolizmu to podpytam, poczytam i ci powiem wkrótce, bo dobre pytanie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.