12 kwietnia 2017rozgar pisze: Wizualnie, niby jak? Jaki to miało zapach?
Wiem mordo o co Ci chodzi, ale mocno śmiechłem. Gadaliśmy o tym już prywatnie [mention]KoldiAlc[/mention] - moim zdaniem to nie był mefedron, bo miałeś wątpliwości.
Prawdziwy mefedron idzie poznać przede wszystkim po działaniu, które byłoby dla Ciebie niezapomniane.
04 maja 2017EKSUDIPRODZEKTU pisze: Może z deka chujowo to określiłem... Ale jak ktoś żarł 3MMC to napewno wie o co chodzi, spływy po 4,3 i 2 MMC mają w zasadzie taki sam smak i jak dla mnie słowo gorzki średnio tu pasuje :cheesy: , gorzki to jest spływ po klefie xD
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.