Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siemka Ludziska! 😁 , piszę w tym roku pracę magisterską, a że jestem na takim kierunku jakim jestem, czyt. psychologia kliniczna, więc muszę przeprowadzić do tego małe badanie 😉 Jeśli masz chwilkę to bardzo Cię proszę o wypełnienie tego oto kwestionariusza: https://goo.gl/forms/rJLlAfizA0uwuG0m2
Z góry bardzo ładnie dziękuję! 😉
PS Do końca kwietnia mam oddać pracę :-D :rolleyes: a jestem w czarej dup... pomóżcie co ? :-D
  • 3455 / 1124 / 0
Nie na temat, do zamknięcia bodajże...
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 361 / 41 / 0
[mention]misspill[/mention] doszłaś do końca ankiety? Po pierwszej stronie może się tak wydawać, ale dalej już porusza temat narkotyków, więc uważam że może zostać.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.