thclower pisze:No niepowiedzialbym ze slabo oralem bo mnie mocno trzymalo dobre pultora godziny po wypiciu dwiescie a jak zaczeko pusczac to zaczelem testowac co innego ze slabym wynikiem.ale huj z tym... W jakim sensie snif jest mocniejszy?po tych dwustu snifem faza by byla pluszowa czy ten nieogar i wbicie we fotel by bylo mocniejsze?
ogólnie w takich ketonach najlepiej sprawdza się "mix" tj oral + sniff ... w 3ce robiło szczury jak trzeba i latały za mięchem po 4 godziny od dawki
LudomirZgirski pisze:Na pewno jest bardziej toksyczny (podmiana grupy metylowej na etylową).
-CH3. Odpowiedź na pytanie tkwi w efekcie indukcyjnym/rezonansowym - pierścień aromatyczny mocno wpływa na zachowanie grupy metylowej, ale wraz z wydłużaniem łańcucha wpływ ten drastycznie spada. Poza tym mamy dwa atomy węgla do podstawienia zamiast jednego
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Berig pisze: Odpowiedź na pytanie tkwi w efekcie indukcyjnym/rezonansowym - pierścień aromatyczny mocno wpływa na zachowanie grupy metylowej, ale wraz z wydłużaniem łańcucha wpływ ten drastycznie spada.
generalnie nie polecam, szkoda pieniędzy chociaż ja kupiłem za 14zł od znanego kolecjonera
ponoc dobry gadzte ktos testowal?
07 kwietnia 2017serotoninowy pisze: To legal jest? Jesli tak to dziwne ze nikt w Polsce nie pomyslal zeby to wprowadzic. Moglo by milo zaskoczyc teraz gdy rynek zdominowaly chlory. Nie znam sie ale na pewno legitne 3-emc jest mniej toksyczne niz te wszystkie halokatynony.
Dziekuje za oswiecenie w takim razie. Napisalem ze nie jestem ekspertem i to jedynie moje przypuszczenia. Myslalem ze halogenowe pochodne katynonow sa najbardziej szkodliwe. Moze wypowie sie ktos kompetentny i rozwieje moje watpliwosci :)
Odpisałem Ci w wątku 4-CEC i tam wspomniałem, że 3-EMC jest dostępne na naszym rynku. Na razie ma to jeden vendor, ponoć sort bardzo dobry wg opinii z dopalamy (i nie chodzi tu o odczucia kilkupostowców, tylko weteranów). Sam nie próbowałem jeszcze jak coś, tylko relacjonuję com znalazł w internetach.
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Zaraz ogarne to rożowe, zobacze co i jak. Jak nie znajde to możesz @ na forumowy mi podesłać ze źródełkiem księciuniu ;) Dzięki.
Edit: Chodzi o vendora którego nazwa wskazuje na to że jest najlepszy w Holce
Edit2: Różowe nie działa xD
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.