Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
A na Śląsku albo okolicach jak to wszystko wygląda? Nie chce mi się jeździć taki kawał drogi bez kontaktów w innych miastach
  • 2116 / 634 / 0
Nie przejdzie, chyba że trafi się diler-idiota, a tacy to raczej za ketonowe zwierzęta się biorą. Zakładam, że diler ma świadomość czym handluje i nie mówimy o sytuacji, gdy ktoś po prostu dla kogoś biega. Znając farmakodynamikę fentanylu i to jak łatwo ukatrupić nim swoich klientów, zamiast zyskać zasięg - nie sądzę... Im więcej ćpunów, tym mniej ćpunów.

...ale i tak tabsy kupuję zawsze oblistrowane, jeśli chodzi o apteczne opio. Lekkie parano po przygodach z fentem.

Natomiast ciekawostką jest to, że w bazie SIN pojawiły się TABLETKI (w domyśle piksy) zawierające w sobie analog fentanylu. ;)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 879 / 191 / 5
04 kwietnia 2017hipollek pisze:
Jak wyglada sprawa w kujawsko-pomorskim?

Myślę, że jak najbardziej możesz przestać o to pytać. Tu jest na tyle mało helupiarzy, że po prostu ktoś raz na jakiś czas zbiera zamówienia i jedzie do Wawy. Ja sama jeszcze do niedawna jeździłam tam 2 lub 3 razy w tygodniu z Bydgoszczy. Nie mamy tu takich bram gdzie ktoś całodobowo czeka ze sreberkami.

Najlepsze są komentarze "czy w Pcimiu jest brown, bo NIE CHCE MI SIĘ jeździć?" Jak wam się nie chce to się przeprowadźcie do Frankfurtu, życie ćpuna z definicji jest niewygodne i ciężkie
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 5 / 1 / 0
Czy da się coś w Wawie bez kontaktów?
Uwaga! Użytkownik yubaba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 879 / 191 / 5
Zależy jak wyglądasz, ale raczej tak. Obczaj (RANO) metadon na Nowowiejskiej, dworzec centralny wbrew pozorom całkowicie sobie odpuść. Już prędzej na dworcu wschodnim spotkasz jakiegoś grzejnika, stamtąd blisko na Pragę a tam bez znajomości najłatwiej.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 4 / / 0
hej, czy ktos moze sie orientuje czy w wawie w okolicach dw wilenskiego juz sie uspokoilo? bo kilka tyg temu niestety mojego znajomego zawineli, no i jestem bez kontaktu ani niczego ;/
  • 326 / 54 / 0
07 kwietnia 2017Klepsydra pisze:
Zależy jak wyglądasz, ale raczej tak.

nie umiem tu cytować więc jak spieprzę to proszę, poprawcie, dziękuję.
Co to znaczy "zależy jak wyglądasz"? i jeśli bez kontaktów to w jaki sposób najlepiej zagadać?
ps. czy ja sie przewidziałem czy nie można kupować w gramach?
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 423 / 12 / 0
Ja bym pytal tylko w weekend i pod którymś z punktów metadonowych i oczywiście obiecał od razu z pięć dych za pomoc bo tak to ci nikt nie pomoże za darmo
  • 326 / 54 / 0
No ba, toż wiadomo że chodzi o kupno. Bardziej myślałem o dworcu wschodnim czy pradze. Pora się chyba niedługo wybrać i liczyć na szczęśliwy dzień.
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 57 / 6 / 0
Czy się uspokoiło na wileniaku?🤣
Nie . Codziennie się kręcą kryminalni. Co za pytanie.

@Br0wnSugar chodzi o ogolna aparycje typowego heroinisty. Gadke itp. A i tak 50% osób Cię wyjebie.
Dla tych co nie ogarniają to @klepsydra dobeze pisze bo niby kto k...a stoi pod punktami??? Pytanie za 100 punktów.
A z tego co widzę w temacie to 50% wie gdzie w wwa można ogarnąć temat bez większych problemów i wiadomo że żadna z nich tego nie napiszę tutaj.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.