Łącznie z kosztem importu do Polski (na przykładzie tejże dawki, hurt = cena w dół rzecz jasna), 5g wynosi 150USD. Podobno sort działa jak należy i nie zawiodłem się jeszcze na produktach od nich, ale ta cena mimo wszystko zniechęca. Za tą stawkę spokojnie można wyczaić dobrego mefa i darować sobie szukanie zamienników.
Wzór chemiczny jaki podają - 3-methoxy-2-(methylamino)-1-(p-tolyl)propan-1-one
Czystość 99.8, postać - kryształ.
Co ciekawe do każdego zamówienia zawsze dodają wyniki różnych analiz (choć z założenia to bardziej dla urzędu celnego przechwytującego podejrzaną paczkę).
Blizny na psychice, nie obeszło się bez echa.
Posypana krecha towarzyszy zjazdom,
Wciąż to samo gówno, tylko pod inną nazwą.
To zaburzeń pasmo, efekty spożycia,
Ocknij się nim zwichnie cię do końca życia.
Nie będę odnosił działania do 3mmc, bo przerobiłem tego ponad 100g ;) :old:
Ja się nigdy nie skusiłem. Doszedłem do niechlubnego etapu, że 4-CMC w miarę przyzwoicie mnie robi dopiero po bombce 400 mg i 2 sniffach 150-200 mg, więc tego gówna nawet bym nie poczuł w tych dawkach. Może jakbym gramca na raz oszamał, ale szkoda mi kasy i zdrowia na takie ilości.
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Co prawda dostałem próbkę od hobbystycznego ;p i owszem zadziałał, ale tak jakby 1/10mefa. Działać działa, ale nie warto kupować.
22 kwietnia 2017klawiatura pisze: Ktoś próbował to zmiksować z 4-CMC/3-CMC? Podobno miks nie należy do zbyt bezpiecznych :-/
Ogólnie sniff wprawił mnie w totalną ekstazę ze względu na totalnie mefedronowy smak.
Co do działania, to ewidentnie w mixie z 3-CMC sniff wprowadził spokój, rozluźnienie fazy. Moja opinia nie jest jednak obiektywna. Więcej tego nie próowałem, chociaż kurwa nie powiem że nie kusi. Szkoda mi jednak na to pieniędzy. Jak mam do wyboru sample to i tak wolę wybrać sobie klefa, ewentualnie metaklefa. Jak mi się kiedyś jeszcze trafi okazja do testów, to przetestuję, ale po opiniach wnioskuję że nie warto.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.