Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
@mucha__ zainteresuj się tematem MDA, to ci powinno idealnie podpasować.
03 marca 2017mucha__ pisze: Oraz zapytam ktoś miał okazję jeść to?
20 marca 2017modest pisze: Jadłem takie ferrari, ale zielone. Chyba, że to na zdjęciu też jest zielone tylko przez światło wygląda bardziej na żółte. Spoko, ale słabe i krótko działające. Właściwie to moja przygoda z tymi dropsami wyglądała tak - pierwszy dzień: jedna, drugi: jedna, trzeci: cztery xD
Wycięłam zbędny cytat. MrRabbit.
jak to jest, że XTC kojarzy sie z imprezami rave/trance techno? czy ten gatunek muzyki plus swiatla tak dobrze dzialaja, czy po prostu fani tego gatunku szczegolnie upodobali sobie ta substancje? troche pytam dookola. do tej pory chodzilem do zwykłych klubów z różną muzą i było fajnie. W ten weekend jest impreza typowo trance w miescie. Lubie muzyke elektroniczną, ale raczej wydania dla ludu, znane z radia, czy tv. Trance jako tako nie słucham. Czy warto iść na taką impreze na czystym MDMA? Czy muzyka sama w sobie wyzwoli we mnie moc i będzie dobrze, mimo że mogą być ciezsze i nieznane brzmienia? Czy jednak chodzi o to, zeby na emce słuchać muzyki jakiej się słucha na co dzień? Chyba jednak nie, bo po wątku nt. muzyki widać że wrzucane są kawałki które wiele łączy brzmieniowo. co myślicie?
Scalono posty. MrRabbit.
Czy jest tu ktokolwiek, kto ma nagłe napady wymiotów po pigułach? Często biorę z typem, który rzyga praktycznie po każdej wrzuconej pigule. Mówi, że to jest takie nagłe i nie idzie tego powstrzymać, nie zdąży nawet gdzieś dobiec, tylko od razu mu się ulewa (to nie ten co żuje plastik od długopisu). Uważam, że to nie narkotyk dla niego, ale on się upiera i chce brać. Da się temu jakoś zaradzić? Swoją drogą też mi się tak zdarzyło, ale wtedy wiedziałem, że to było za dużo po prostu + mieszałem z alkoholem. I rzeczywiście, wyglądało to tak jak on opisuje, idziesz ulicą i nagle bełt, nie szło tego przewidzieć. On nie pił wtedy.
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.