Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Twilight pisze:Powiedział Bill po czym spędził całą noc przy kompie bo nie mógł zasnąć. Lepiej sie Bill polub też z jakimiś benzodiazepinkami albo zolpidemem ;-)Bill pisze:Coraz bardziej się z benzą lubie.
przymierzam się do pierwszego razu z bxm i nie wiem ile zjeść więc tak pytam ;)
Po dzisiejszym robię przerwę
Bill - z czystej ciekawości - w jakich proporcjach spożywasz deksa z benzą? Ja póki co benze jadłem 2 razy (raz 2 a raz 3 saszety i na 3 miałem masakrycznego BT) a deksa z (dawki do 900mg - już mam taką tolerkę że 300 prawie nie czuje, a na 450 moge wracac do domu ]
450mg DXM i 1,5-2g benzydaminy. To taki standard, ale to już poważna masa. Teraz przymierzam się do 3g benzydaminy i 900mg DXM, ale na razie nie mam kasy :/
Dużo zależy od s&s, bo np 1,5 + 450 w domu było tak sobie, ale 2 + 450 w terenie (zwłaszcza w lesie) to już pozamiatane ;)
Edit:
Sory za post powyżej, ale coś się zjebało :moody: nie moge nawet usunąć 8-(
Ile kosztuje jedna saszetka? I ile w niej jest gram? I ile potrzeba zeby miec sredniego tipa?]
99zł; 0,5g; 3g - droga zabawa :(
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
jak polecacie faze spędzic na bxm? łóżko i mp3 jest tak samo atrakcyjne jak na dxm?
Po dzisiejszym robię przerwę
ale jesli walniesz 600mg to obawiam sie ze chodzenie moze byc trudne.
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Wpływ na to mogły mieć wypity alkohol (3 piwa i kilka bełtów jabola) i znaleziona przypadkiem tabletka Aviomarinu, której działanie wyraźnie dało się odczuć.
Zjadłem 2g benzydaminy i 450mg dxm. Trip był bardzo przyjemny, teraz, dzięki temu, że udało mi się wyspać, jestem wypoczęty i praktycznie nie czuje zjazdu, który mi zawsze po benzydaminie mocno dokuczał. Właściwie, to czuje zjazd, ale jest on bardzo przyjemny.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.