Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
W czym to rozpuścić ?
Przy mojej tolerancji i doświadczeniu tylko iv wchodzi w grę.
Chcę iść do pustostanu i tam strzelić sobie.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
22 marca 2017london5 pisze: Jak mam przerobić 1p-LSD żeby podać w żyłę >?
Z kartonika.
100 mcg, za słabo żeby go zjeść. Szukam mocniejszych wrażeń.
Ja bym rozpuścił w wodzie bakteriostatycznej, ale zakładam, że nie chce Ci się tego robić - to wtedy pozostaje wrzucić karton na kilka minut mieszając do wody iniekcyjnej, zaciągnąć i voila. Ale ja bałbym się, że tam jakieś bakterie albo coś było na blotterze i teraz będzie w tej wodzie, co nie dałoby mi dobrego początku dla tripa
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Myślicie że różnice miedzy sortami wynikają z tego że to dzieci w Chinach nasączają kartony?
31 marca 2017misspill pisze: A nie lepiej pod napletek?
Edit Miss - Proszę uzasadnij swoją odpowiedź. Ziomek włożył sobie domniemanego kwasa, który zapewne nie był LSD i wyciągnął "spuchnięte coś", dlatego ciekawi mnie skąd wiesz że 1p-LSD jest bezpieczne dla pindola ?
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.