Ja tam sobie suplementuje żeń - szeń , ALCAR, choline od czasu do czasu biorąc LSD czy grzyby i w sumie mam się dobrze :D
12 marca 2017niujat pisze: ZMA - bardzo często reklamowany jako "booster testosteronu" - najczęściej to samo ZMA mimo to testosteron którego przyjmowanie do 25 roku życia jest niepotrzebne bo sam generuje się do maksa, wiec każda nadwyżka ("przyjmowanie z zew.") przeradza się w dihydrotestosteron który m.in. znacznie przyspiesza proces wypadania włosów
Jak wrzucacie suplementy na pałę nie znając w pełni ich działania to się nie dziwcie, że nie działają / szkodzą
12 marca 2017FarmieGolda pisze: Testowałem wiele marek ginko biloby dawno temu i ani jedna nie działa.
Podczas gdy Winpocetyna działa na wszystkich i na pierwszej stronie duckduckgo można ją kupić w polsce jako legalny ekstrakt bez użerania się z receptami.
Żeń szeń działa całkiem fajnie jadłem po 4 tabletki koreańskiego Naturrel Forte i 2x żeń szenia olimpu ładnie speedowało, większe dawki ból głowy ale jest jedna gigantyczna wada ŻEŃ SZEŃ BARDZO ZWIĘKSZA LĘK I STRESS, więc trzeba go jeść z czym przeciwlękowym.
Bacopa podobno dobrze uspokaja, na mnie tak samo kilka marek testowałem i ani poprawy ogaru ani uspokojenia nie zauważyłem, brałem je po 2 prawie 3 miesiące. Więc ja rezygnuję z dalszych prób z nią, lepiej wydać kasę na coś mocniejszego a jest co wybierać.
Co myślicie o stress control firmy Olimp ?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.