teraz zamówiłem:
noopept 2g,
aniracetam 25g,
Alpha gpc 10g
gaba 25g.
Co o tym sądzicie, da radę?
Bo teraz to myślę że potrzebuje fenylopiracetam, l-dopa i 5htp. I bądź tu madry. Mogę większość kupić bo budżet mnie nie ogranicza. Podkreślam nie chce się nakręcić a wyjść z tego dołka i wrócić do zywych bo niedługo chyba wyjadę w Bieszczady i zaszyje się w jakieś dziupli żeby się uwedzic jak nic z tym nie zrobie. Kiedyś psylocybina poukładane mi w głowie i mac nie kopcilem. Wszystko wróciło do normy. Ale pojawił się niewinny maszek i machina spowrotem wrocila.
Porzucenie palenia to najlepszy nootrop. Niespalony umysł działa milion razy lepiej niż przejarana głowa nawet na najlepszych nootropach. Im szybciej rzucisz tym lepiej bo zanim beret wróci do normalności to może minąć trochę czasu... parę miesięcy, coś takiego.
Co do noopeptu: kiedyś dawno temu zamówiłem jakiś na aledrogo i po spróbowaniu kilku tabsów przez około pół roku miałem jakieś dziwne stany - coś jak flashback, nie wiem jak to opisać. Parę razy w ciągu dnia mnie to gówno łapało i trwało kilka sekund. Z czasem liczba "ataków" dziennie malała aż do zera. Nie wiem czy to wina trefnego noopka którego mi sprzedali czy to po prostu może tak działać (gdyby to był nieaktywny proszek to nic by się przecież nie stało, co nie?).
Zestaw zamontowany
Noopept 20mg
Aniracetam 600
Alpha-gpc 400
Alcar 400
Całość w dwóch porcjach
Na noc Gaba..
Da to coś radę?
10 marca 2017ElBaldur pisze: Cześć.
[...]
gaba 25g.
[..]
Bo teraz to myślę że potrzebuje fenylopiracetam, l-dopa i 5htp. I bądź tu madry. Mogę większość kupić bo budżet mnie nie ogranicza. Podkreślam nie chce się nakręcić a wyjść z tego dołka i wrócić do zywych bo niedługo chyba wyjadę w Bieszczady i zaszyje się w jakieś dziupli żeby się uwedzic jak nic z tym nie zrobie. Kiedyś psylocybina poukładane mi w głowie i mac nie kopcilem. Wszystko wróciło do normy. Ale pojawił się niewinny maszek i machina spowrotem wrocila.
Co do suplementu GABA, nie łudź się, że odczujesz jakieś efekty.
Fenylopiracetam jest naprawdę niezły, testuję dopiero 3 dzień, ale wypada ciekawiej od noopeptu, daje ostrość spojrzenia, podbicie koloru, fajny humorek, ciekawe toki myślenia. Uważam, że nootropy nie załatwią tak łatwo Twojego problemu, nie dają fazy, efekty ich działania są zbyt subtelne byś szybko znalazł w nich zamiennik dla ganji, a addytywnie będą za słabe, by przebić się przez mgłę fazowych rozkminek. Ja nie byłam tak mądra jak Ty i znalazłam sobie zamiennik dla marihuany... amfetaminę.
Podsumowując: spróbuj zrobić sobie 3-4 dni przerwy od ganji, zejdzie brain fog i zobaczysz czy warto dla takiej świeżości umysłu żyć, zakładam, że uznasz, że tak. Potem ew. dorzuć nootropy, żeby przyśpieszyć proces "regeneracji" otumanionej głowy. Powodzenia w utrzymywaniu abstynencji.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
A czemu akurat nootropiki, bo jak się zastanowiłem nad tym czemu mnie ciągnie do jarania, to sobie myślę, bo jest inaczej, czuje się odprężony..A jak kilka godzin nie palę, to odczuwam ze wyrastają mi rogi, w pracy staje się niemiły, mam ogólne problemy do ludzi, większość widzę przez pryzmat idioty..jakieś drugie ja się budzi. A sądzę, że to wszystko to problemy acetylocholinowe i różne wartości dopaminy. Teraz trzeba to jakoś przywrócić do funkcjonowania, a psychika i świadomość to polowa sukcesu.
GABA - hehe wiem, ta dawka 25g to tak na posmakowanie :) skuteczne dawki to 3,5g przy czym słowo "skuteczne" nabiera nowego znaczenia. Czyli raczej droga i niepewna zabawa
co do reszty wymysliłem to sobie tak.. aha i dopki wezmę w dwóch transzach, rano i w południe z czymś tłustym.. ;)
NOOPEPT - 20mg
ANIRACETAM - 600mg
Alpha-GPC - 400mg
ALCAR - 400mg
do tego dorzuce guarane, zma na noc, (dosype do herbaty gaba w kilku porcjach - skonczmy ta farse), jakies algi..dieta raczej zblizona do paleo, wiec tutaj jakies podstawy mam ogarniete :)
a pozniej moze dorzuce inne nootropy typu fenyl czy prl
10 marca 2017misspill pisze:
Co do suplementu GABA, nie łudź się, że odczujesz jakieś efekty.
To teraz może poruszmy bariere krew?
10 marca 2017Fenetylamina pisze: Kamral, idź do normalnego psychiatry, który Ci przepisze leki z tej epoki. paroksetyna to całkiem dobry lek, ale na pewno nie w monoterapii w tych czasach. Moim zdaniem, możliwe, że coś namieszałeś dopingiem w swoim leczeniu i niech to będzie przestroga, że nie należy bawić się w gotowe stacki i na własną rękę bez znajomości podstaw.
Pytanie
Co polecacie na brain foga? (Winpocetyna i no fap? Coś jeszcze? Kreatyna jest naprawdę warta świeczki?)
Co polecacie na motywację? (Polecacie l-dopę? A może 4F-MPH?)
Lecz jeśli najpierw weźmiesz 4f-MPH to prędzej zginiesz w czeluściach internetu niż się zaczniesz uczyć.
Kolejność jest tu kluczowa, najpierw bierzemy się do roboty, potem łykamy stymulant.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/trafiloimsie.jpg)
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną
Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/pszelef.jpg)
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób
Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/3-446297.jpg)
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji
Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.