uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 985 / 92 / 0
Hej wam :) Jest taka sprawa.. Mi outdoor kojarzy mi sie z nie-zbitymi topami kurna, znacie jakąs odmiane out co by miała zajebiste zbite topy?? Sam sciołem swoje 2 panny, w sumie chyba zbyt szybko... sami ocencie, jest fotorelacja, i topki nie były zbytnio zbite, jakoś nie za specjalnie wyglądają ale w mocy i smaku są ok ;-) Dochodzi mi jeszcze T44 i chyba zjebałem to pryskając gibrescolem bo sie jakoś wyciągły topki ale być może sie to zmieni, bo jeszcze zamierzam poczekać ze ścięciem go, może sie zbije jednak :-p Na następny sezon mam Highway Delights i parenaście sionek z tych dwóch dam. Czekam na propozycje :cool: pozdro
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: chronic »
jak już ci pisałem ściąłeś stanowczo za wcześnie. nie ważne że widać trichomy( te białe "kryształki"). Twoje topy były poprostu niedojżałe. Tak na oko brakowało im co najmniej 3 tygodnie jak nie więcej. Poczekał byś i bobki wyglądały by tak

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik chronic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 985 / 92 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
:'( na następny sezon czekam tak długo jak pozwoli na to pogoda. Ale nie mówcie ze wyłącznie od tego zależy "zbitość" topów?
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Zdecydowanie za szybko scioles
wiekszosc ludzi bedzie scinac dopiero teraz

u ciebie miales jakis poźny środek kwitnienia, dwa ze palenia bylo mniej to jest ono i slabsze :/
Ale nie mówcie ze wyłącznie od tego zależy "zbitość" topów?
zalezy od odmiany, gleby, genetyki rosliny, i od kiedy ja zetniesz :)
  • 36 / / 0
Sądze, że istotny wpływ na zadane wczesniej pytanie, ma również jakość nasłonecznienia rośliny, im jest całość lepiej nasłoneczniona to analogicznie topy też są większe. Myśle też, że nie wolno o tym zapominać, ponieważ wszyscy chcemy mieć zbite super topy. :]
  • 985 / 92 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
Rośliny były nasłonecznione od każdej strony, tzn. rosły na polanie i nic nie zasłaniało im dostępu światła słonecznego. Na moc nie narzekam, chociaż nie wątpie ze jak bym je zostawił dłużej to było by z tego palonko pierwsza klasa ;] W nastepnym sezonie potrzymam je jak długo to tylko bedzie możliwe.. i beda Zbite super topy :D:D:D:D
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Koniecznie dowiedz się kiedy masz je ściąć ;)

na forum ktoś kiedyś przyklejał wiele razy rysunek...
ścinać nalezy wtedy, gdy większość białych włosków zbrązowieje:)

ot prosta, ale zacna zasada
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
na out zawsze beda mniej zbite bo jak kwitnie juz krzak to słońce nie jest tak silne a często nawet nie przebija sie przez chmury jak w tej jesieni. poza tym im bardziej zbite topy tym większe ryzyko pleśni wiec odmiany z preferencjami do zbitych topow nie sa az tak polecane na outdoor. pozdro
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.