Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 623 / 44 / 13
Mexedron dzień po cmc zupełnie na mnie nie zadziałał, ale spotkałem się z pozytywnymi opiniami.
Na konkurencyjnym forum randomuser wrzucał liczby, z których niby wynika, że to jest straszna słabizna.

Jeszcze co do zółciaka to wywali mi empatie w kosmos co nie zawsze jest pożądane. To śmierdzi tak strasznie, że dziś zarzucając tabletkę eti, która przeleżała całą noc z dala od tego bardzo wyraźnie czułem ten smród.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 1141 / 116 / 0
07 marca 2017rozgar pisze:
Czy spotkał się ktoś z materiałem w postaci szkła? Duże 10-20 gramowe przeroczyste kryształy bez zapachu. Zajebałem tego 200 mg i nauczyłem się pokory, srogo w chuj %-D
[cut]
3-MMC też ma profil serotoninowy i speeduje.... dobry stymulant speeduje. Prosta sprawa dla mnie.
Jakbym dostał 3mmc które nie speeduje to bym się wkurwił, analogicznie w przypadku analoga ( ;) ) - klefa.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zakaz dyskusji o vendorach poza działem Sprzedawcy+.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 7 / 0
3mmc Cie spidowalo? Gdybym dostal stymulujace 3mmc pomyslalbym, ze jakis chuj mi to z pente wymieszal. To tak luzno. ;)

Zeby nie bylo , ze offtop, to dodam od siebie, ze 4cmc ssie fujare, tak jak i 3cmc ssie fujare.
Uwaga! Użytkownik latajacypisuar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 116 / 0
Może coś ze mną nie tak, ale wszystkie stymulanty mnie stymulują. :)

A dobre 4-CMC jest porównywalne do 3-MMC pod względem mocy. To że trójka przyjemniejsza jest oczywiste.

edit: albo po prostu tak dawno trójki nie jadłem że mi się w głowie pierdoli
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 6 / 0
Nie mam pojęcia jak działał legendarny mefedron, ale pierwsze testy z cmc wywołały u mnie euforię z którą długo się już nie spotkam. Te ciarki na całym ciele, zatkane uszy, narastające spowolnienie obrazu, ajjj - pięknie (było).
  • 477 / 54 / 0
To mef działa lekko 2 razy mocniej.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 6 / 0
Ale z tego co słyszałem mefa można było dorzucać dużo dłużej niż klefa, chociaż osobiście nawet na 5-6 dorzutkę klefa nie narzekam. Jakieś wrodzone zboczenie mam, że nie potrafię odpuścić sesji po 2-3 liniach.
  • 36 / / 0
Testowałem ze 300-350 oral plus około 100 sniff po 15minutach. Tolerka zerowa. Nie jest to to samo stara dobra trójka, aczkolwiek dobrze było przypomnieć sobie działanie serki ;-) na pewno nie stwierdzę że jest to substancja nic nie warta, przy sporadycznym używaniu moim zdaniem zrobi co ma zrobić. Dorzucone 200 sniff (gdy faza zaczeła schodzić) wiele już nie dało. W sumie było to wiadome ale jak to bieda keton trzeba dopierdolić ;-)
Uwaga! Użytkownik And107 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 24 / 0
Ktoś pisał o zimnych dłoniach i stopach- mam to samo+ pocę się i ogólnie źle się czuje- trwa to mniej więcej 3 minuty i tak naprawdę... cieszę się- bo wiem że wchodzi ;) samo 4cmc ma tylko sens przy bardzo niskiej tolerancji i przy pierwszych dwóch dorzutkach potem tylko wkurw, smutek i puste wkurwione pobudzenie

polecam przyjmowanie w mixach, mój ulubiony 3cmc+ 4cmc z delikatną przewagą 3cmc w proporcjach z racji przyćmienia fazy 3cmc przez 4cmc, a przynajmniej tak mi się zdaje...

co do dawek- z małą tolerką i po ogólnym odstawieniu przez ~6 tyg koło 150mg per oral porobiło mnie bardzo mocno i przyjemnie z godzinką peaku- to był chyba najlepszy sort jaki póki co testowałem
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 54 / 0
10 marca 2017mekka pisze:
Ale z tego co słyszałem mefa można było dorzucać dużo dłużej niż klefa, chociaż osobiście nawet na 5-6 dorzutkę klefa nie narzekam. Jakieś wrodzone zboczenie mam, że nie potrafię odpuścić sesji po 2-3 liniach.
Można, sam leciałem w ciągach przez większość ubiegłego roku i dorzutki ZAWSZE działały, był tylko mniejszy nieogar i po kilku gramach znikała już powoli euforia. Wystarczyło się wyspać i pizda od nowa %-D
12 marca 2017boomer pisze:
Ktoś pisał o zimnych dłoniach i stopach- mam to samo+ pocę się i ogólnie źle się czuje- trwa to mniej więcej 3 minuty i tak naprawdę... cieszę się- bo wiem że wchodzi ;) samo 4cmc ma tylko sens przy bardzo niskiej tolerancji i przy pierwszych dwóch dorzutkach potem tylko wkurw, smutek i puste wkurwione pobudzenie

polecam przyjmowanie w mixach, mój ulubiony 3cmc+ 4cmc z delikatną przewagą 3cmc w proporcjach z racji przyćmienia fazy 3cmc przez 4cmc, a przynajmniej tak mi się zdaje...

co do dawek- z małą tolerką i po ogólnym odstawieniu przez ~6 tyg koło 150mg per oral porobiło mnie bardzo mocno i przyjemnie z godzinką peaku- to był chyba najlepszy sort jaki póki co testowałem
Miałem tak samo z mefem jak nie dbałem o dietę i mało co piłem. Teraz korzystam z diety cateringowej i piję swoją wersję: post2384177.html#p2384177 (zamiast cytryny i soli, jakiś zjebany niemiecki izotonik w proszku, muszę potem przetłumaczyć). Jedyne nad czy ubolewam, to te jebane pocenie.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.