Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1124 / 0
10 marca 2017Fenetylamina pisze:
Swoją drogą, dziwny pomysł, żeby robić sobie samemu doping mózgu, będąc na lekach.
A kto pomoże, no chyba nie lekarz, który nawet nie wie co to jest sunifiram? I myśli, że jest to jakiś producent firan :-)
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2278 / 278 / 3
Najgorsze jest to, że pod tym względem najlepiej doradzą na forum dla "ćpunów". 🤣

Edit: swoją drogą, Twój stack też lekko trzeba by zmienić. Nie lecisz cały czas na fenylopiracetamie?
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 288 / 20 / 0
10 marca 2017misspill pisze:
10 marca 2017Fenetylamina pisze:
Swoją drogą, dziwny pomysł, żeby robić sobie samemu doping mózgu, będąc na lekach.
A kto pomoże, no chyba nie lekarz, który nawet nie wie co to jest sunifiram? I myśli, że jest to jakiś producent firan :-)
Zgadzam się, moj psychiatra powiedział mi, że mogę umrzeć jeśli dołącze piracetam. Dlatego sam kombinuje. Nie biorę noopeptilu 2 dzien a lęki dalej występują :-( muszę sie chyba umowić na wizytę do psychiatry może powie co jest grane
  • 3455 / 1124 / 0
Fenetylamina, zamieniam się w słuch.
Stack stosuję dopiero od paru dni.

Pozdrawiam!

misspillz.blogspot.com
  • 2278 / 278 / 3
Kamral, idź do normalnego psychiatry, który Ci przepisze leki z tej epoki. paroksetyna to całkiem dobry lek, ale na pewno nie w monoterapii w tych czasach. Moim zdaniem, możliwe, że coś namieszałeś dopingiem w swoim leczeniu i niech to będzie przestroga, że nie należy bawić się w gotowe stacki i na własną rękę bez znajomości podstaw. Szczególnie, jeżeli ktoś choruje na choroby psychiczne. Nie wiem w tej chwili, jak Ci pomóc. Załóż nowy temat i napisz wszystko.

Misspill, fenylopiracetam to środek doraźny. :/
Co chcesz w ogóle osiągnąć dopingiem? Pamiętaj, że Ty też parę rzeczy bierzesz. ;)

Ogólnie posty Braina radzę omijać szerokim łukiem. Wymyśla ciągle nowe teorie i wprowadza często ludzi w błąd, dając linki do zagranicznych źródeł,co ma niby uwiarygodnić jego tezy.
BTW Skąd on nagle tę glutaminę wstrząsnął do stacków? :nuts:
  • 3455 / 1124 / 0
Tak, wiem, że doraźny, jednak potrzebuję doraźnie permanentnej, permanentnie doraźnej pomocy, stosuję do zapamiętywania terminologii lektury fachowej, przy czym jeszcze nie zerknęłam do książek - poznawczo mnie nie motywuje w/w substancja.

Feralny kapeć i stęchły posmak jest po tym w gąbce.

misspillz.blogspot.com
  • 2278 / 278 / 3
[mention] Misspill [/mention], to trochę faktycznie feralny kapeć. :D

Nie wiem, co Ci poradzić też. Jaka literatura fachowa? Bo jeżeli psychofarmakologia i biochemia OUN, to mam dla Ciebie złą wiadomość... :(
  • 3455 / 1124 / 0
A jaki jest Twój stack, Fene?

misspillz.blogspot.com
  • 78 / 4 / 0
Które nootropy stymulujące/stymulanty nie zwiększają lękliwości, poddenerwowania, itP.? DMAE?
  • 288 / 20 / 0
Słuchajcie po 2 dniach od ostatniej tabletki nooptetilu paroksetyna znowu działa. Straszne mam przemyślenia teraz w związku z tym, myślałem, że sobie już jakoś sam radze a widzę, że to była tylko zasługa paroksetyny. I powtarzam nie, to nie było placebo, po prostu przestała działać paroksetyna przez noopetil max
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.