Reszta nie pasująca do powyższych
Zablokowany
  • 161 / 2 / 0
Witam, znacie jakiś odpowiednik rc lub coś mocniejszego chodzi mi o preparat na zmianę koloru skóry mam zamiar zaraz skoczyć po beta karoten sun forte do apteki ale myślę, że dla takiego zawodnika jak ja trzeba coś mocniejszego znacie jakiś odpowiednik rc albo jakiś steryd lek o takim działaniu?
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono.
  • 161 / 2 / 0
chodzi o pociemnienie może być ten zjebany żółty jak to mówią od Kubusiów kurwa ja tego próbuje już od miesiąca dzień dnia przynajmniej 2 litry i do tego staram sie kurczak z marchwią i sałatka marchew z porem ale dalej jestem kurwa blady jak jebana ściana jak się zmęczę to to samo i spierdalać z propozycją solarium
jeżeli jest odpowiedniejszy temat do tego to proszę Cię moderatorze przenieś go tam
przez to zęby wydają się zółte i siniaki pod oczami ostatnio kur w robocie mi dali dzień wolnego żebym porobił morfologie i inne kurwa jak ja zdrowy
  • 911 / 206 / 1
Szkoda, że nie napisałeś po polsku, ale staram się coś zrozumieć. Czemu nie weźmiesz analogów MSH? Melanotan itd.
  • 1959 / 56 / 0
Melanotan.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 04:06:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750219512'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.