Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
...karton mial 99ug.
Diler chuj.
ALD 52
AL LAD
1p LSD
ETH lad (tego nie próbowałem).
Wszystkie prócz AL LAD mają 100 mcg, a AL LAD ma 150 mcg. Ta sama cena. Nie zależy mi na wizualach :P
kusi mnie al lad ze względu na większą ilość mcg.
weź 1P-LSD, ALD-52 na raz, wsadz do kieszeni benzo (najlepiej z 2-4 relanium, jakby było za grubo, i trzeba byloby sie uśpić), pochowaj wszystkie inne prochy i leki(bo jakby ci sie ubzduralo ze nie pamietasz czy brales i zeby bad tripa nie bylo);
ja bad tripa nie mialem, ZAJEBISCIE bylo, teraz wezme:
2x 1P-LSD i 2x ALD-52 :D
nie moge sie juz doczekac
koniecznie te dwa połącz to padniesz z wrażenia jak zajebiscie będzie :D
Jestem wrecz tym podniecony. Zdasz relacje, prawda?
Ps: Smutno będzie bez Ciebie Latający, rzadko kto umie tak trafnie słać gify...
LegaliSeD LSD
No to czekamy
przeżyję (chyba) 400ug lizegamidów
ale oczywiście, że zdam relację i specjalnie dla Was nawet z psychiatryka
:D:D:D
09 marca 2017neurobiolog pisze: nic nie znaczy. tak ogólnie:
weź 1P-LSD, ALD-52 na raz, wsadz do kieszeni benzo (najlepiej z 2-4 relanium, jakby było za grubo, i trzeba byloby sie uśpić), pochowaj wszystkie inne prochy i leki(bo jakby ci sie ubzduralo ze nie pamietasz czy brales i zeby bad tripa nie bylo);
ja bad tripa nie mialem, ZAJEBISCIE bylo, teraz wezme:
2x 1P-LSD i 2x ALD-52 :D
nie moge sie juz doczekac
koniecznie te dwa połącz to padniesz z wrażenia jak zajebiscie będzie :D
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.