Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
...karton mial 99ug.
Diler chuj.
ALD 52
AL LAD
1p LSD
ETH lad (tego nie próbowałem).
Wszystkie prócz AL LAD mają 100 mcg, a AL LAD ma 150 mcg. Ta sama cena. Nie zależy mi na wizualach :P
kusi mnie al lad ze względu na większą ilość mcg.
weź 1P-LSD, ALD-52 na raz, wsadz do kieszeni benzo (najlepiej z 2-4 relanium, jakby było za grubo, i trzeba byloby sie uśpić), pochowaj wszystkie inne prochy i leki(bo jakby ci sie ubzduralo ze nie pamietasz czy brales i zeby bad tripa nie bylo);
ja bad tripa nie mialem, ZAJEBISCIE bylo, teraz wezme:
2x 1P-LSD i 2x ALD-52 :D
nie moge sie juz doczekac
koniecznie te dwa połącz to padniesz z wrażenia jak zajebiscie będzie :D
Jestem wrecz tym podniecony. Zdasz relacje, prawda?
Ps: Smutno będzie bez Ciebie Latający, rzadko kto umie tak trafnie słać gify...
LegaliSeD LSD
No to czekamy
przeżyję (chyba) 400ug lizegamidów
ale oczywiście, że zdam relację i specjalnie dla Was nawet z psychiatryka
:D:D:D
09 marca 2017neurobiolog pisze: nic nie znaczy. tak ogólnie:
weź 1P-LSD, ALD-52 na raz, wsadz do kieszeni benzo (najlepiej z 2-4 relanium, jakby było za grubo, i trzeba byloby sie uśpić), pochowaj wszystkie inne prochy i leki(bo jakby ci sie ubzduralo ze nie pamietasz czy brales i zeby bad tripa nie bylo);
ja bad tripa nie mialem, ZAJEBISCIE bylo, teraz wezme:
2x 1P-LSD i 2x ALD-52 :D
nie moge sie juz doczekac
koniecznie te dwa połącz to padniesz z wrażenia jak zajebiscie będzie :D
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.