Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
tomeq1989 pisze:bo nie chce mi się po takim mocnym tripie izolować kodeiny z thiocodinu
Z perspektywy czasu, jako że mialem dobre s&s załuje, że nie poszeł cały karton, ale i tak pierwsze spotkanie z tą substancja wspominam cudowanie:)
To raczej nienormalne, skoro inni mają po pierwszym razie głowice jądrową w mózgu.
Jest sens zarzucać jutro drugi karton?
PS. S&S miałem bardzo dobry, nikogo w mieszkaniu więc nikt nie mógł mi przeszkodzić.
W pewnym momencie zaczęły mi drętwieć mięśnie (to typowe dla LSD) i leciutko dygotać szczęka. W pewnym momencie widziałem marchew której nadałem sakralnych wartości. Jednak strasznie wymuszone to było..
Powiedzcie mi że dziady, co tu nie gra ?
Nie, chyba nic nie czytałeś o LSD. Jutro tolerka będzie. Za tydzień zjedz dwa kartony.
EDIT: Derb, tobie albo mi tak, ale gościu na pierwszy raz spodziewał się cudów na kiju, to jest rozczarowany. Ty byś się cieszył z takiego popołudnia, bo byś przy takiej dawce się właśnie na COŚ TAKIEGO nastawiał.
Papier gładki (jakby kredowy), absolutny brak smaku. Pierwotnie mały mieć po 150ug/szt. ,ale że przeleżały prawie rok w sreberku i strunówce, to zjadłem dwa. :)
Po 30 minutach charakterystyczne (dla mnie) poddenerwowanie oczekiwaniem na wejście. Po 50 minutach trip się rozpoczął i trwał jakieś 12h. Było pięknie, niczym pod koniec lat 90-tych.
IMHO było to LSD.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.