Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 235 / 28 / 0
Czesc. Jedli to zły dział to z góry przepraszam i proszę o przeniesienie. Mam dostęp do osoby, która pracuje w uk w firmie, która produkuje wszelaka chemię do domu: płyny do prania, zmywania, do czyszczenia metalowych powierzchni, odplamiacze i chuj wie co jeszcze. Czy w takich firmach może być coś godnego uwagi? Jeśli tak to co to może być i jak tego szukać, jakie nazwy? Dodam, że te maszyny też czymś muszą czyścić a raczej nie płynem do mycia naczyń... Ogolnie zastanawiam się czy na terenie takiej firmy można znaleźć coś godnego uwagi?

Pozdr.
  • 2897 / 619 / 10
A płyny do felg również produkują? %-D
W sensie może giebla mają
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 235 / 28 / 0
Właśnie o tym też pomyślałem z początku i w poniedziałek będę wiedzieć co i jak.
  • 61 / / 0
Tylko nie pij czasem nieoczyszczonego.
Uwaga! Użytkownik Bijej nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 658 / 53 / 0
Może zamiast szukać w ten sposób (wątpię żebyś coś ciekawego znalazł), to postarał się poszukać prekursorów, które można bez specjalnych podejrzeń kupić na firmę chemiczną.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 235 / 28 / 0
Ta firma produkuje również środki do pielęgnacji samochodów. Środki używane w fabrykach do czyszczenia maszyn, płyny do prania, pasty, proszki, płyny do szyb - no ogolnie to wszystko do czyszczenia wszelakich powierzchni i przedmiotów. Ktos kto tam pracuje nie jest mi w stanie powiedzieć co tam jest ciekawego bo tego jest od groma, to całe hale i magazyny różnych substancji chemicznych dlatego chciałbym aby Ktos napisał nazwy substancji/prekursorów/etc jak zwał tak zwał, godnych uwagi a ja wtedy bym się mógł zorientować czy to jest i jak to ogarnąć. Być może nie każdy ma dostęp do tak potężnego magazynu w którym, być może znajdują się ciekawe substancje.
  • 3854 / 316 / 0
Cyklon B jest podobno całkiem klepliwy, ale faza trwa tylko 20-30 minut.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Bezwodnik kwasu octowego.
istota
  • 235 / 28 / 0
Bezwodnik jest. Właśnie, pójdę w stronę prekursorów. Myślałem, że może właśnie GBL będzie bo produkują płyny czyszczące do aut itp ale ni chuja, nie ma lub nie potrafi typ szukać.
  • 47 / 3 / 0
Bezwodnik cenny bardzo dla opiowraków.
Prekursorów do narkotyków raczej nie znajdziesz.
Prędzej podstawowe bazy typu kwasy, zasady, alkohole i inne rozpuszczalniki.
bartoszbu@protonmail.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.