Nie licz kosztu samego oksy, bo się zawiedziesz.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Namówili mnie.
Czyli kupię:
-20 gramów oksyracetamu (750mg-1000mg) dziennie
-1 opakowanie NEURIDINE (60 x strzelam, że dali przynajmniej 1/4 zalecanej dawki triacetylourydyny + trochę ALCARa + kwas alfaliponowy polecany dla metkatowców
-2 opakowania Citotropu (500 mg CDP-choliny dziennie)
Swoją drogą w polskiej bieda aptece sprzedają 2 suple i 1 produkt specjalnegoblablabla które zawierają 50 mg tej najgorszej urydyny podczas gdy dawkowanie zaczynało się od 150-250mg 2x dziennie. za 20-30zł co za oszustwo.
Dzięki
20 lutego 2017Fenetylamina pisze:To nie wszystkie dostępne na rynku nootropy, musisz kupić wszystkie, żeby był efekt. Jak największe dawki. Tylko potem, jak już nic z tego nie wyjdzie, to pewnie pierwsze pytanie "czemu nie działa i tak mnie głowa boli". Potem może pomyślisz, poczytasz forum. Może jakieś wnioski wyciągniesz nawet. ;)10 stycznia 2017Dreamcatcher pisze: Kupiłem oxi-, ani-, prami- racetamy, oraz noopept w formie pudru.
A działanie przeciwdepresyjne to PRAWDOPODOBNIE upregulacja receptorów dopaminowych (pewnie rodzina D2), ale myślę, że działanie może być jeszcze ciekawsze.
Bardzo niedoceniany nootrop.
Ale nadal nie widzę tu synergii.
Dzielić dawki na dwie czy jedną brać?
Zjadłem dzisiaj eksperymentalnie 3 miarki to chyba z koło 1800 mg będzie, kolorki wyostrzone były na jakąś godzinę, lekki/średni speed, teraz pije monstera to pewnie podbije jeszcze. Nie no gram do nauki na dzień chyba styka w miksie z innymi rzeczami, zobaczymy jeszcze jak się rozkręci bardziej.
Więc zapytam precyzyjnie - co do tego bierzesz?
-Neurodine max 2 kapsułki nieznane ilość Triacetylourydyna, ALA, ALCAR, cholina bi, cdp cholina, alpha-gpc, witaminy z grupy b
-omega 3
-Od piątku/soboty żelazo lek, witaminy olimp sport
Przez ostatnie 3 dni zen cafe max Adrafinil, l-dopa, l-theanina, kofeine, egcg i jakieś prekursory czegoś tam ale już nie jem
Dzisiaj monster i czuje braki GABA... a nie mam l-teaniny ani ashwagadhy ale przeżyję, muszę odstawić kofeinę na dłuższy czas po prostu.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.