dodam jeszcze ze moich dwoch ziomków podobnie trzeci dzień nie moze dojść do siebie
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
28 lutego 2017WRB pisze: Nie są to normalne skutki po fecie. Braliście jakieś gówno. To nie możliwe żeby zjazd trwał 3 dni mimo suplementacji.
WRB z przykrością muszę stwierdzić, że możliwe iż owa substancja była fetą. Cholernia zasyfioną. Miałam nieprzyjemność kiedyś na taką trafić. Może była wymieszana z jakimś syfem który tak szybko tyrał organizm. Część objawów się pokrywa. Od tamtej pory fety unikam . Trauma zostałą ; ) też dochodziłam do siebie kilka dni,ale nie nazwę tego ''zjazdem''. Po prostu organizm dostał ostro i tyle.
Tego się nie da pomylić :nuts:
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
Może sobie po prostu z kumplami porządnie odeśpijcie i nie przemęczajcie się, uzupełnijcie elektrolity.
Żaden doktor, ale Fenetylamina.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).