Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 236 / 32 / 0
U mnie 90% wizuali jest mrocznych i ciemnych (krzaki, jezdnie, kosmos, budynki), a kolorków jest bardzo mało. Ale chciałem opisać ciekawe doświadczenie, które spotkało mnie niedawno, mianowicie:
jakiś czas przed tripem zaciekawiłem się czy mogą istnieć kolory inne od tych, które znamy. Pomyślałem, że na pewno "istnieją", tylko ludzkie oko nie jest w stanie ich przetworzyć. (nigdzie nie szukałem informacji dotyczących zagadnienia). I tu nagle, podczas dexowego tripa wpadłem w tunel o kolorze INNYM niż te, które znam. Od razu się ocknąłem i wooooo do huja, to jest to! Kolor mógłbym określić jako jakaś pochodna turkusowego. Ale inne. Ekstaza, cudo, przechuj, ale, niestety, pewnie tylko wkręta podczas mocnej pizdy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.