Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 349 / 8 / 0
Jak to "zagazować"? Są po tym rewelacje związane z gazami? :D A tak na wieczór ze znajomym też bez tolerki do zwykłego pośmiania się i miłego spędzenia czasu też się nada? Tak żeby z 6-8 godzin faza była. No i oczywiście jakie by prawdopodobnie wystąpiło zejście po takim mini maratonie?
  • 5325 / 961 / 0
To sa osobnicze sprawy. Nada sie, ja do roboty to lalem dla motywacji i checi dzialania, poprtawa nastroju, zwiekszenie pewnosci siebie - masz wszyztko. . Nada sie . 6-8 h to 4 polewki okolo, Nie nakrecaj sie źle. Po takim mini maratonie nie ma tragedi, mowie Ci ze lalem po 10 ml i po kilku dniach dopiero brzuch bolal. Planuje restok, jakby bylo trucizna, jak z filmów ze typa skreca po wypiciu bym tego nie robil. Z farcikiem
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 430 / 36 / 1
Jak już pisałem przerobiłem ponad 2 litry BDO w trochę ponad 5 miesięcy. I nie miałem i nie mam żadnych problemów z narządami. Przynajmniej nic nie odczuwam i nic mnie nie boli...

Co do odstawki po ciągu to mam podobne akcje jak po odstawce GBL. Czyli telepie z 2-3 dni, obniżony humor i nastrój. I pierwszej / drugiej nocy ciężko zasnąć. Ale ja wale po 20-25ml dziennie opór przez tygodnie...
  • 91 / 4 / 0
3ml na początek dla kogoś bez tolerki będzie w sam raz ?
  • 430 / 36 / 1
Raczej za dużo... trzeba liczyć +50% dawki do giebla gdzieś. Ja wale w ciągach ~2,5ml co 70 minut.

Na początek to max 2,2-2,5ml IMHO.
  • 2278 / 278 / 3
Z trudem muszę przyznać, że jak patrzę na ten temat i jego istnienie, a także powodzenie BDO, to aż się odechciewa być moderatorem. :/
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 349 / 8 / 0
@up czemu? :-/
  • 906 / 36 / 0
GBL to syf w porównaniu z GHB, a BDO to śmieci które sie oczyszczalo z gbla, tyle teoria.
297 dni czystości (05.01)
  • 93 / 1 / 0
BDO to zwykła trucizna. Polewany dzien (ok. 1,5ml co 1h) przebiegal tak, ze polowe zdnia spedzasz w kiblu defekujac material o zapachu! BDO. I to w czasie oki. 2h od zjedzenia czegokolwiek. GBL czasem ceniłem za działanie przeczyszczające po polewce z rana ;) ale to jest doslownie rozpierdalanie sobie zoladka. zakupione 200ml, zlewozmywak wypil 180, nie narzekal.
Uwaga! Użytkownik polityk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 349 / 8 / 0
Czyli potwierdzone. Ciekawe co ja teraz z tym gównem zrobie...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.