Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Wielu osobom polecales juz las noca na deksie. Dla mnie to troche dziwne okolicznosci, bo ja bym za huja nie poszedl do lasu w nocy ! nIe ma mowy ! Jeszcze na deksie ? Wiem ze potrafi dac euforie ale i przerodzic drzewa w potwory... Pozatym robowalking... Na jakich dawkach w mg/kg latasz po lesie ?
Pozdrawiam
Ja umrę
Ja umrę...
pilleater pisze: Bujałem też się sam, nie zaobserwowałem potworów i smoków, było dekstrostycznie (fantastycznie) ]
No nietraktujcie moich obaw tak doslownie, nie chodzilo mi o takie prawdziwe potwory ;) lecz o wyolbrzymiony strach w lesie na dxm, ze cos czai sie w lesie, albo cos tam bylo, ale ucieklo ale zaraz przyjdzie... boje sie ! Ratunku !Potwory i smoki po 450mg? Nie sądzę
Poprostu wyolbrzymiony strach.No fakt, kumple kolegi latali 3 godz. po lesie bo mysleli ze ich dinozaury ganiaja, wlasnie po grzybach :DDXM to nie kfas czy grzyby więc nie ma co się baćWychodzę na podwórko i siadam na dachu garażu. Jakieś takie zboczenie mi się wdało...
Pozdro
Ja umrę
Ja umrę...
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.