Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 380 / 89 / 0
Do zupy wsypałem z 3 łyżki kurkumy do tego łyżka pieprzu. Po około 3h zrobiłem sobie duży kubek naparu z lekko zawyżonej dawki kakao, cukrem, mlekiem i jeszcze jedną łyżką kurkumy. Po wypiciu zauważyłem lekkie zmiany, nawet fajnie jest tylko troche przeszkadza dziwne uczucie mrowienia twarzy. W moim odczuciu kakao potęguje działanie kurkumy. :*)
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 906 / 75 / 19
Bardzo polecam gotowane 5 min. kakao z masłem lub zblendowanym jajkiem (zamiast mleka), z chilii, imbirem, dużą ilością cynamonu, a jak się doda do tego macy (adaptogen a la żeń szeń), to już w ogóle mega euforia i w smaku boskie, z mlekiem jest rzadkie, a z masłem mega gęste. Moja nowa wersja bolletproff coffee na keto, bo nie mogę pić kawy, ale już chyba po tym nie wrócę do kawy. :D
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 141 / 1 / 0
SandS możesz dać przepis?
  • 732 / 57 / 0
podpinam się pod pytanie szopa, bom ciekaw efektów
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 441 / 21 / 0
Ja sobie wyspypuje do mordy codziennie po 2 łyżeczki kakao Deco Moreno, bez mleka, bez cukru, czasami tylko popijam wodą albo herbatą.

Wyczytałem gdzieś że kakao podnosi poziom hormonu szczęścia i psychicznie czuje się po nim lepiej. Zamierzam stosować to długofalowo :)
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 361 / 33 / 0
Ja kakao zmixowalem z kora rokitnika zaparzylem rokitnik z herbata oczywiscie tez nie za duzo ale wystarczajaco kilka lyzek normalnych nie stolowych po 1h mocne kaka z 4 stolowych i mleko oraz cukier wypilem.Anadamid czyli kanaboid zawiera kakao oprocz fenyloetyloaminy i teobrominy i kofeiny troszke cisnienie podnioslo lekko milo kolysze sie humor level 1000 kora rokitnika zawiera alkaloidy podobne co pogadanek procz tego serotonine,badania mowia,ze rokitnik procz iMAO A (kore testowalem) w wiekszej ilosci dziala tez na iMAO B w naturze wystepujace iMAO A czesto w wiekszej dawce staja sie dodatkowo iMAO B( fenyloetyloamina doprawiona iMAO B dziala podana doustnie) w kakao mamy anadamid ,ktory wplywa na setetonine plus iMAO rokitnika zwyczajnego (najwiecej kora) dlatego wlasnie mix tak ciekawie zadzialal) :heart:
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 747 / 38 / 0
  • 4 / / 0
Dla mnie najlepsze jest kakao puchatek - jak bylem mlodszy to lyzkami wyjadalem z pudelka :)
  • 906 / 75 / 19
Jerycho, sorry, że dopiero Ci odpisuję, ale w ogóle nie wchodziłam na hyperreala.
Bierzesz do kubka:
- 20g kakao
- walisz chilli, imbir i cynamon
- dajesz 10-20g masła
Zalewasz wrzątkiem i wstawiasz na mały ogień min. 5 min.

Blendujesz jajko w misce i wlewasz na końcu do kakao i jest zajebiście
  • 906 / 75 / 19
A, i jak macę w proszku byś dorwał, to gotujesz dodatkowo z 5g tej macy i kop jest dobry, tylko rano najlepiej, bo potem spać nie można. :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.