Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
FajnieJest pisze:G jest swietne na rozne przyziebienia i grype. Szybciej sie zdrowieje, albo choroby w ogole nie tykaja czlowieka.
Nie trzeba nawet jakoś specjalnie często pić. Ostatnio (3 miesiące? Może mniej...) raczej sporadycznie pijam i nie zachorowałem, a była to ta część roku, gdzie chorobę zawsze miałem gwarantowaną.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Co o tym myślicie? Jednak to jest mocna chemia więc myślę , że potrafi zapierdolić beztlenowce , ja przez całą średnia szkolę ważyłem 65-70 przy 190 , wszystko mnie swędziało i w ogóle chujowo wyglądałem cały blady i jebały mnie ostre lęki zresztą gdzieś jest post na forum , nie dawno odkryłem GBL + do tego zacząłem ćwiczyć i brać mietka to w ciągu 2 miesięcy mam 85 ( nie ukrywam nie czysta masa mięśniowa ale u mnie to była niedowaga więc teraz wyglądam git , a walczyłem z robakami całe życie i to gówno wracało , a teraz moim zdaniem to sprawa g , który pomógł na dobre
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.