...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1124 / 0
Kto wie, taka była opinia, pewnie jakieś biedaketony, to bliżej prawdy, poza tym wystarczy, że biorę 5 leków psychoaktywnych :-D chcę żeby amfa była amfą!

W sumie odwracanie uwagi i substancje zastępcze w postaci leków o działaniu fluktuacyjnym potrafią zmusić do kontynuacji tzw. "trzeźwienia".
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 102 / 10 / 0
Więc jak podejść do odstawienia amfetaminy i możliwie zminimalizować jego konsekwencje?
  • 3455 / 1124 / 0
Zrób rachunek sumienia, odstaw, wtedy baw się selegiliną/bupropionem na zasadzie mniejszego zła. Notabene bupropion miał być stosowany do terapii odstawiania stymulantów. Obstawiałabym jakiegoś zajebistego psychiatrę, który zrobiłby Ci taką nowoczesną terapię substytucyjną.

misspillz.blogspot.com
  • 219 / 21 / 0
28 stycznia 2017Rago pisze:
Więc jak podejść do odstawienia amfetaminy i możliwie zminimalizować jego konsekwencje?
Polecam zacząć od nie bycia małą płaczliwą pizdą. Przecież odstawienie fety to win-win situation. Prześpisz kilkadziesiąt godzin, wreszcie nawpierdalasz się do pełna, nawodnisz. O ile nie spierdoliłeś sobie kasku i nie było żadnych kobr, czy myszek na magnetowidzie, to antydepresanty i do maja.
لَا إِلٰهَ إِلَّا الله مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهه
  • 3455 / 1124 / 0
Problem w tym, że były i po odstawieniu psychoza może się nasilić przez dodatkowe zachwianie gospodarki dopaminergicznej.
Rago cały czas siedzi na forum... :-D

misspillz.blogspot.com
  • 102 / 10 / 0
Tylko raz w ciagu ponad 1 miesiąca do kibla uciekłem i wszystkie drzwi zamknąłem ale nie spierdalalem przed kobrami i myszami więc chyba nic takiego w ogóle to myszy nawet lubię to tym bardziej nie było nic
Na forum siedzę bo trochę się pozmieniało i jednak od jutra nie będę pizgał dlatego byłem online 24h, ale to już ostatni dzień i noc dzisiaj albo nawet pół nocy tylko i żegnam. Aale to nie do maja kurde za bardzo byłem na fali jak pisałem to

edit: ide juz teraz bo nie mogę sobie pozwolić na takie traktowanie pizda to nie jestem bo ide spać spokojnie i bez problemów będę kontrolować stan zdrowia psychicznego który jest najlepszy na świecie i nic więcej nie powiem get lost auwiderzin do następnego razu gdy popłynę z prądem speeda
  • 219 / 21 / 0
28 stycznia 2017misspill pisze:
Notabene bupropion miał być stosowany do terapii odstawiania stymulantów. Obstawiałabym jakiegoś zajebistego psychiatrę, który zrobiłby Ci taką nowoczesną terapię substytucyjną.
A o prawej komorze serca słyszałaś? Żaden lekarz nie przepisze amfebutamonu osobie uzależnionej od władka/władopodobnych wynalazków. Kilka miesięcy takiej substytucji i będzie mógł chować 4-paki harnasia w rozjebanej komorze serca.
لَا إِلٰهَ إِلَّا الله مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهه
  • 789 / 47 / 0
Detox czas start. Pewnie widzimy się niebawem w temacie piekło. Pozdro.
  • 34 / / 0
Powodzenia rokison :) wierzę że dasz radę :D
  • 17 / 1 / 0
Buchy pomoga ? 14 dni bez Tramalu bupra odstawiona 2 dni temu. Chodzi o samopoczucie
ODPOWIEDZ
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.