Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 924 / 138 / 0
Trzymałam w pompce w plastikowym pudełku na półce. DO 3 dób wytrzymuje bodajże.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 35 / / 0
No dobra a jeden gram substancji w ilu mililitrach wody mi się rozpuści?
  • 924 / 138 / 0
Rozpuszczałam w 10tce, tak żeby 100mg=1cent
  • 56 / / 0
13 stycznia 2017BetterThan pisze:
EjFinn pisze:
Powiem tak - rewelacji nie ma. W nosku powiem, że nawet przyjemne, jednak spływ jest totalnie wkurzający. Tak mnie piekło gardło, że 1.5l wody gazowanej obaliłem z miejsca byle to wypłukać.
Jednak ten spływ to dla mnie tragedia...
Miałem tak samo za pierwszym razem. Spływ wyżerający gardło, woda chuja pomagała.. Do tego szczękościsk. Polecam w chuj dobrze rozdrobnić klefa na gwiezdny pył %-D Po kilku 'testach' mogę powiedzieć, że spływ jest bardzo znośny, może nie szmaczny ale bardzo znośny, nie wywołuje już uczucia dyskomfortu, do tego fajnie znieczula nochala :gun:
Potwierdzam warto to rozkruszyc jak najbardziej wtedy mniej boli ale i tak szukam jakies mniej inwazyjnej aplikacji tego po ostatnim 4-CEC jak mi rozjebalo kichawe :motz:
Eloo. :old:
Spoiler:
  • 714 / 45 / 0
27 stycznia 2017Czeresnia pisze:
to jest legal w pl??

Posiadanie jest legalne, obrót nie.
  • 0 / / 0
witam. ja z takim pytaniem co do tego 4CMC znalazłem to na stronie cut i zastanawia mnie czy to jest własnie to o czym tu piszecie. Czyli powinno być spoko. Euforyczne. Tylko jeszcze czemu tu na stronie cutcena za 1g jest tak śmieszna czyli 16zł a na innych sklepach z rc stoi to po 45-50 zł ? coś tu jest nie tak ? czy co ? prosze o normalna odp. nie jestem chemikiem ani nie znam się na chemii dlatego przybywam do was z tymi pytaniami. z góry dzięki i pozdrowionka

Do dyskusji na temat źródeł służy dział sprzedawca, wycięto nazwę sklepu. whitealex
  • 447 / 50 / 0
jak dla m ie nalpeszy 4 cmc krysztal jaki mialem
rtertret.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1472 / 26 / 0
Teraz jako klefedron sprzedają Hexedron,Nep a nawet kofeine pisałem o tym w wątku oszuści
  • 924 / 138 / 0
^też tak słyszałam, ale w moich rejonach młp to nieprawda; klef to nie jest, jest to coś lepszego i innego, ale na pewno nie hex
  • 394 / 10 / 0
3 - dopamina, sero ; 4 - sero. Pewnie i tak wezmę tylko czFórkę. Z trójką się nie znam. Ktoś ładznie wytłumaczy?
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".