Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
Pozdrawiam.
Swoja droga nie jest chyba rozsadne pakowanie czegos do nosa jak masz chore zatoki (wywolujesz dodatkowy stan zapalny albo wpuszczasz do nosa zanieczyszczenia w prochu).
Proponuje zakup irygatora do plukania nosa. Chociaz skoro chorujesz na zatoki to pewnie juz go masz. Jesli nie to koszt ok. 20zl. Plukanie nosa chocby woda z sola 2 razy dziennie skutecznie czysci zatoki. Odkad stosuje tej metody nie mam problemu ani z katarem ani z przesuszeniem nosa.
BR3VIRA pisze:Ale po tylu dniach?
Swoja droga nie jest chyba rozsadne pakowanie czegos do nosa jak masz chore zatoki (wywolujesz dodatkowy stan zapalny albo wpuszczasz do nosa zanieczyszczenia w prochu).
Proponuje zakup irygatora do plukania nosa. Chociaz skoro chorujesz na zatoki to pewnie juz go masz. Jesli nie to koszt ok. 20zl. Plukanie nosa chocby woda z sola 2 razy dziennie skutecznie czysci zatoki. Odkad stosuje tej metody nie mam problemu ani z katarem ani z przesuszeniem nosa.
Kto wpierdalał ketony w sporych ilościach ten wie, że nos czasami i miesiąc dochodzi do siebie :) Dla mnie nic nadzwyczajnego
no ogólnie nosek to krucha sprawa. zatoki zajebane możesz mieć tygodniami, co tu ukrywać. no i pozdzieraną śluzówkę. a leci Ci krew?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.