polymerases pisze:^ Jakie dawki na sniff ? Wpadło 123mg i powoli potestujemy, ale jednak wybiorę drogę wciąganą. I czy przy prawie zerowych psychodelicznych efektach występuje/zostaje ta sajkowa stymulacja ?
Za drugim razem walnęłam coś koło 100mg i nie nazwałabym tego tripem. Za trzecim razem zmieszałam z DXM (dxm wrzucony godzinę wcześniej) i było nieprzyjemnie. Dziwna tryptamina.
0.16 hmmm już po wszystkim zabieram się za bacika z ab chminaci
Wybitnie podłej syntezy związek. Coś się zaczęło, ale skończyło szybciej niż myślałem. Może kiedyś trafi się dobrej jakości to pokaże pazur. DPT cenię sobie bardzo wysoko. Ta czwórka wchodziła podobnie, ale nie rozwinęła potencjału. Od tego vendora co wszyscy majo nie polecam.
Poszło jakieś 30-35mg.
Body load okrutny, niesmak w ustach, poczucie ze kazda pozycja jest niewygodna. Papierosy staja sie paskudne. Do tego chyba organizm odreagował 2dniowy tryb maszyny do wszelkich zadań i cały obrany ubrany, pod kołdrą i jeszcze kocem, przy kaloryferze odkręconym na full, trzęsłem sie z zimna(na pewno wiecej niz 30minut)
Porobiło całkiem konkretnie, wizualnie to wszystko sie rozpływało. Po 2 godzinach zorientowałem się ze tak na prawdę jestem w pokoju sam, A konwersację prowadziłem w głowie w nieubranym w kształt i osobowość drugim Ja. Zostałem swoim najlepszym przyjacielem :)
Na zejściu błogostan jak po ładnej dawce relanium i szczęście. Zasnąłem z uśmiechem i promieniami słońca na twarzy.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.