Idę do apteki. Jest super.
A zejście po kodzie to jakiś wymysł. Jedyne co to wkurw, który się pojawia czasami, ale na niego nie ma reguły, chodzi tutaj bardziej o bodźce z otoczenia i nasze nastwienie.
Zresztą właśnie brak JAKICHKOLWIEK negatywnych efektów po kodzie był głównym powodem mojego wjebania się. Dopiero później przy większych dawkach pojawiły się jakieś efekty negatywne (a przede wszystkim skręt :D )
za to po za duzych dawkach 'zejscie' to jest taki stan, ze nic się nie chce robić. ani jedno ani drugie nie jest fajne, dlatego preferuje srednie dawki. chwila euforii z checia do dzialania. mak dziala na mnie za dlugo i zbyt mnie zamula i rozleniwia
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Zarzyłem właśnie 100mg pernazyny zobaczymy czy mi pomoze
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.