Lekarz to nie robol po technikum no kurwa... Musi znać się, a jeśli nie czai ocb to wziąć skierowanie do kardiologa(tak, tak zaraz pojedzie ktos, że sie długo czeka he he)
LolekBoss my nie jesteśmy internetowe znachory i nie poradzimy, żebys jaral ziele, bo nie znamy twojego stanu zdrowia i innych czynników wplywających na nie. Nawet nikt z grubsza nie zna tej choroby czy dolegliwości.
yam'teoretyk pisze: Lekarz to robol po technikum no kurwa... Musi znać się
... brat mojej laski chce być lekarzem i jak mi policzył lata studiów, praktyki i chuj wie czego to okazało się że w zawodzie "lekarz" będzie pracował gdzieś w wieku 32 chyba. Ciężki kawałek chleba, spora kasa na każdy semestr i niezłe jazdy na praktykach po wszystkich oddziałach... ja bym nie wytrzymał. Dobremu lekarzowi z dobrym podejściem do pacjentów faktycznie należy się szacun
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.