Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 623 / 44 / 13
Nie wiedziałem gdzie dokładnie założyć więc zakładam tu.

Jak w tytule doświadczyliście uczucia lewitacji po jakimś narkotyku/mixie ? :diabolic:
Zastanawia mnie w jakich stanach można doświadczyć tego efektu. Mi udało się jedynie przy pierwszych razach z mj i mixie MXE + 5MAPB. Nie liczę DXM czy samej MXE, po których latałem w łóżku/na fotelu, albo mixów psychodelików z kanna, po których chamsko wypierdalało mnie z ciała (chociaż obie sytuacje można podciągnąć pod lewitacje), ale np. podczas chodzenia, albo stania w miejscu cały czas czując ciało (w stopniu większym, albo mniejszym...).
Po mj czułem się jakbym był "duszkiem" %-D , a po MXE+5MAPB poprostu sunąłem nad chodnikiem i było to jedno z najlepszych odczuć po narkotykach w moim życiu. Z chęcią bym powtórzył.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 123 / 7 / 0
hehe ja tak miałem po niektórych dropsach, 30 cm ponad chodnikami
  • 157 / 7 / 0
To samo, po AL-LAD.
Uwaga! Użytkownik latajacypisuar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 47 / 0
Ponoć po ketaminie
5-HO-La La LaND
  • 486 / 26 / 0
DXM+marihuana; siedząc na fotelu czułam się jak w odlatującym statku kosmicznym :-D po alko i THC w za dużych ilościach również podobne uczucie
ciris@tutanota.com
  • 2877 / 266 / 0
jaki sens w tym temacie wpisywać dysocjanty?
  • 1141 / 116 / 0
po 4mmc czułem jakbym był z 20cm nad ziemia :) kazdy najmniejszy ruch dawał radosc, euforię
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 119 / 27 / 0
ja miałam dwa razy po thc, tylko po zjedzeniu, za pierwszym dwóch kawałków babki, a za drugim razem po małej porcji budyniu z łodygi.
jeszcze ketamina oraz tramal w dużych ilościach doustnie, uczucie chodzenia po księżycu, nóg 20 cm nad podłogą.

Nie pisz posta pod postem-scalono. whitealex
Uwaga! Użytkownik sandradobrze jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1533 / 196 / 0
Ja przewaznie po dużej ilości alko przepalanej buchami mam uczucie jakbym lewitował
  • 361 / 33 / 0
Po 120 mg sniff ,6-APDB i 1l energola i po kilkudziesieciu minutach nastepny litr aby zapic 50 mg 6-APDB ok 1h moze 1.5 mocny peak lot
Kolory lewitacja z 50cm nad ziemia latalem. No i po zoltych krysztalach lepiacych sie jak miod tez:))
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...