4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ile paczek przerobiliście?
0-30
29
40%
31-80
13
18%
81-140
7
10%
141-więcej
23
32%

Liczba głosów: 72

ODPOWIEDZ
  • 1293 / 20 / 0
100-200 ??
przez całą kariere
nigdy w ciągu typu dzieeń w dzien, rraczej faza typu zajebie 2 naraz i za 15min do apteki po kolejne dwie, max 6 dziennie acatrów
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / 5 / 0
Łącznie na pewno w przedziale 31-80. Zawsze była to 1 paczka iv, raz zajebałem 2 na raz. W ciągu dnia maksymalnie 2 paczki + przepłuczki.
  • 1709 / 11 / 0
WildMonkey pisze:
Napierdalałem średnio 10 paczek tygodniowo przez 7 lat,ale za chuja nie chce mi się teraz liczyć ile tego było.Dobrze,że nie dostałem parkinsona hehe
7 lat !!! 10 pak na tydzień i naprawdę łudzisz się, że nie dopadnie Cię w końcu parkinsonizm?
  • 3449 / 122 / 8
Najlepiej liczyć po zużytym KMnO4. Ja zużyłem ok. 40 opakowań tabletkowanego (każde po 3g), ok. 15 opakowań kryształów pakowanych po 5g. Poza tym, kiedyś kupiłem ze sklepu chemicznego 100g. Wyjebałem około 75% do śmieci, bo stwierdziłem, że jak mam nadmanganian w szafie, to nigdy nie przestanę. Ale 25% zdążyłem zużyć.

Razem wychodzi 220g. Ponieważ używałem ok. 0,3g na paczkę tabletek, to prosty rachunek prowadzi do sumy ok. 733 paczek. No i bardzo prawdopodobna wydaje mi się ta liczba.
  • 9 / 4 / 8
Przez cały okres kocenia przerobiłam około 100 opakowań, konkretnie na przestrzeni trzech lat. Nigdy jednak nie jechałam na tym dzień w dzień – nie przypominam sobie, żeby zdarzały mi się jakiekolwiek ciągi na metkatynonie. Zresztą mój ostatni raz z kociakiem był bodajże w październiku 2016 roku.
Moja najwyższa wolność polega na tym, iż w każdej sekundzie mogę postawić sobie hamletowskie pytanie: „być, albo nie być?” – i swobodnie na nie odpowiedzieć.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...