polymerases pisze:^ Jakie dawki na sniff ? Wpadło 123mg i powoli potestujemy, ale jednak wybiorę drogę wciąganą. I czy przy prawie zerowych psychodelicznych efektach występuje/zostaje ta sajkowa stymulacja ?
Za drugim razem walnęłam coś koło 100mg i nie nazwałabym tego tripem. Za trzecim razem zmieszałam z DXM (dxm wrzucony godzinę wcześniej) i było nieprzyjemnie. Dziwna tryptamina.
0.16 hmmm już po wszystkim zabieram się za bacika z ab chminaci
Wybitnie podłej syntezy związek. Coś się zaczęło, ale skończyło szybciej niż myślałem. Może kiedyś trafi się dobrej jakości to pokaże pazur. DPT cenię sobie bardzo wysoko. Ta czwórka wchodziła podobnie, ale nie rozwinęła potencjału. Od tego vendora co wszyscy majo nie polecam.
Poszło jakieś 30-35mg.
Body load okrutny, niesmak w ustach, poczucie ze kazda pozycja jest niewygodna. Papierosy staja sie paskudne. Do tego chyba organizm odreagował 2dniowy tryb maszyny do wszelkich zadań i cały obrany ubrany, pod kołdrą i jeszcze kocem, przy kaloryferze odkręconym na full, trzęsłem sie z zimna(na pewno wiecej niz 30minut)
Porobiło całkiem konkretnie, wizualnie to wszystko sie rozpływało. Po 2 godzinach zorientowałem się ze tak na prawdę jestem w pokoju sam, A konwersację prowadziłem w głowie w nieubranym w kształt i osobowość drugim Ja. Zostałem swoim najlepszym przyjacielem :)
Na zejściu błogostan jak po ładnej dawce relanium i szczęście. Zasnąłem z uśmiechem i promieniami słońca na twarzy.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.