piterpank pisze:masz chyba rację, ale jeden dzień na tym sevredolu to już coś dla mnie bez stukania po kablach. później bupra poleci. chodzi mi o to, żeby tylko mnie nie wykręcało i żebym mógł przynajmniej położyć się do łóżka bez rowerków... bo mieszaninie servedolu z buprą nie ma sensu, prawda?
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Klonidyna. Podobno również Pregabalina pomaga, ale nie próbowałem i nie mogę potwierdzić z doświadczenia.
Jak macie dostęp to spróbujcie, osobiście też zażywam pregabalinę ale do innych celów. Jak to psychiatra nazwała "poprawienia komfortu życia". No i rzeczywiście samopoczucie zajebiste, na początku kuśka nie wstawała jak trzeba, ale teraz jest gotowa do drążenia o każdej porze.
Aha i po rozmowach z psychiatrą, fajna kobitka, mówiła że mają taki prykaz, a może i sugestię z góry że lek przepisuje się osobom pow. 25 roku życia. Wiadomo, można to nagiąć 1-2 lata ale gimb nie dostanie już takiej recepty.
To i tak za mało moim zdaniem. alprazolam cię tylko trochę uspokoi... Może na sen aviomarin jeszcze kup.
Te dwa leki są bez recepty i przydadzą ci się.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.