a jak ci zalezy na zyciu to zawsze mozesz spyac lekarza czy fajki mozesz palic
Czyli jak mogę palić fajki to ziele też?
Najlepiej zapytaj się lekarza, ma on obowiązek zatrzymać to dla siebie. Zwróć uwagę czy wypowiada się w sposób naukowy i jakie są przeciwskazania itd. Zeby ci nie wcisnol bajki: nie powinienes :)
Ja bym tak zrobil.
Lekarz powinien wytłumaczyć wszystko chyba nie?
ale po części zgadzam się z electric terrorist własnie dlaczego trzeba się spytać dlaczego nie wolno marihuany palić lekaża jeśli tak stwierdzi i sprawdzić wtedy w internecie jak już będziemy wiedzieli czego szukać :)
joł
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
LeonardoDaVinci pisze:
Najlepiej zapytaj się lekarza, ma on obowiązek zatrzymać to dla siebie. Zwróć uwagę czy wypowiada się w sposób naukowy i jakie są przeciwskazania itd. Zeby ci nie wcisnol bajki: nie powinienes :)
Ja bym tak zrobil.
strunaman pisze:wierzysz w to że na ogół lekarze rodzinni się znają ? ... to są goście od grypy i anginy...LeonardoDaVinci pisze:
Ja bym tak zrobil.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.