eiffel65 pisze:jeszcze mam jedno pytanie czy po kilkutygodniowej kuracji fenylopiracetamem pozytywne efekty będą utrzymywały się długofalowo ?
Czy substancja ta powoduje pozytywne zmiany(naprawia jakby ubytki) w mózgu już na lata ?
polymerases pisze: Przy regularnym zażywaniu ilość receptorów obniża się. Z tego powodu zaleca się przyjmowanie preparatu cyklicznie, nie w trybie codziennym.
Po kilku przymiarkach do fenylopiracetamu wróciłem do noopeptu - działa na mnie stabilniej, a do tego jest O WIELE bardziej opłacalny cenowo.
Z tą motywacją też dziwna sprawa - noopept (5-10mg) mi bardziej podszedł pod tym względem niż fenylopiracetam (50-70mg), i to po przerwie. I widzę tu powiązanie z tym że typowe stymulanty dopaminergiczne (próbowałem pentedron i HEX-EN) nie sprawiają mi przyjemności.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
CH3-CH2-OH
OTOidzieON pisze:Można to łączyć z ssri? I czy w Polsce to preparat legalny?
kokkos pisze:pizgal ktoś fenylo~ sniffem? lepiej kopie niz oral?
A jak nie masz dojścia do mety, to lepiej oral.
hydroksy pisze:Jak dla mnie lipa, za szybko tolerka rośnie, pierwsze 2 dni faktycznie działa motywująco a potem tylko powoduje psychiczne efekty uboczne pod postacią łatwego wkurwiania się. Dawkowanie 50mg.
Po kilku przymiarkach do fenylopiracetamu wróciłem do noopeptu - działa na mnie stabilniej, a do tego jest O WIELE bardziej opłacalny cenowo.
Z tą motywacją też dziwna sprawa - noopept (5-10mg) mi bardziej podszedł pod tym względem niż fenylopiracetam (50-70mg), i to po przerwie. I widzę tu powiązanie z tym że typowe stymulanty dopaminergiczne (próbowałem pentedron i hex-en) nie sprawiają mi przyjemności.
chwaliles.
ja pakowalem oxi i po 1gr / dzien i stosowanie 5-7 dni co 2tyg dawalo dobry efekt.
Kwestie fenylopiracetamu rusze za 2-3 dni jak dotrze paka.
Ps a probowales majstrowac z zaleznosciami cholina -dopamina ?
Np podbic dopamine i wrzucic racetam ?
Podbic choline i czekac na rownanie do dopaminy ?
Szkoda, ze teraz posta czytam bo wzialbym noopept jeszcze.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.