Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Little_Jack pisze:Ciężko? Mówisz że masz parkinsona czy coś na co to jest - refundacja. Bierzesz lek Lyrica i heja, płacisz 10-20 złotych za 4 paczki i sobie schodzisz. Co do lekarza - psychiatra od uzależnień powinien zrozumieć - mi sama zaproponowała przy schodzeniu, ale w szpitalu w sensie że dają. Jak powiedziałem że mam sam i schodzę to widać było, że aprobuje takie działanie.
Prywatnie to co innego, ale muszę zapłacić 100zl za wizytę. I max 3 paczki pewnie wyciągnę.
Choć muszę się nad tym zastanowić.
Pójdę z paczka klonow do dwóch przychodni i powiem że odstawiam.
Może relanium i pregabaline uda się wyrwać.
WhatsNewInBaltimore pisze:Dzięki. Myślę, że odpowiedzi nr 2 udzieli @fenetylamina :)
Nie, nie nadaje się. :)
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Co do tematu nie wiem jak na opio odstawkę, ale na benzo pomaga całkiem dobrze ( chociaż to na objawy fizyczne ) , ale u mnie na pewno też działa na wkurw przy odstawianiu benzo . Nie mam takiego "agresora" na wszystko i wszystkich .
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.