Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Maykel85 pisze:We Wrocku zawsze był brown, to chyba drugie najbardziej "brazowe" miasto zaraz po "stolycy", nie podejrzewam żeby cos się zmienilo. Bedac rok temu z dwoma ziomkami i z naszymi dziewczynami we Wroclawiu co chwile podchodzily do nas cpunki. Chcielismy je poczestowac alko to nie chciały, mowily, ze nie pija. Chcialy dwa zlote na cos do jedzenia ;-)
Na tą chwilę twierdze z pełną odpowiedzialnością (jak mówią politycy) że nic nie jest w stanie przebić "właściwej strony Wisły w Stolycy" :)
W kazdym razie, tak, cena we Wu Er Ce to 40 zł za ćwiarę (nie sztukę, tożto yłby raj z taka cena) i cwiara to cwiara, 0,25 a nie warszawska 'pestka' czyli 0,2 i za cenę 50 zł. Powodzenia
edit: i cena 40 to raczej standard we wro, a w warszaiwe 50 to taka cena dla "poczatkujacego", pozniej z czasem, zaufaniem i jak coraz wieksze i czestsze zakupy robisz to ladnie ta cena spada, ostatnio spotkałem pania co za 100 ziko 3 pesteczki dostaje, co prawda kilka lat jest w tym sporcie, moze i krocej a moze dluzej niz ja ale trzyma z tymi samymi, ale az mi kopara opadla jak to mozan ladnie sie ustawic jak sie trzyma tylko jednego zrodelka.
Tyle z warszawskiego frontu.
Adios!
A, wracając do tej dziewczyny - podobno ma takie zniżki bo codziennie bierze od 3 do 6 pesteczek albo i więcej więc chłopaki walczą o klientkę. :)
Nozer pisze:Szukasz albo slabo, albo nie tam gdzie trzeba, albo "zle wygladasz", albo za przeproszeniem, jestes ciutke pierdola. Oczywiscie moze po prostu masz pecha, i akurat sie minales z kim trzeba, albo byla susza.
W kazdym razie, tak, cena we Wu Er Ce to 40 zł za ćwiarę (nie sztukę, tożto yłby raj z taka cena) i cwiara to cwiara, 0,25 a nie warszawska 'pestka' czyli 0,2 i za cenę 50 zł. Powodzenia
edit: i cena 40 to raczej standard we wro, a w warszaiwe 50 to taka cena dla "poczatkujacego", pozniej z czasem, zaufaniem i jak coraz wieksze i czestsze zakupy robisz to ladnie ta cena spada, ostatnio spotkałem pania co za 100 ziko 3 pesteczki dostaje, co prawda kilka lat jest w tym sporcie, moze i krocej a moze dluzej niz ja ale trzyma z tymi samymi, ale az mi kopara opadla jak to mozan ladnie sie ustawic jak sie trzyma tylko jednego zrodelka.
Wiesz jakoś nie mam problemu z ogarnięciem tematu w Wawie (nawet po dłuższym czasie nieobecności - jeśłi taka się zdarzy) a we Wro jakoś mam. Być może słabo szukam i te wszystkie osobiste wycieczki ale po co ta mowa i madrkowanie sie. Masz cos madrego i wartosciowego do powiedzenia w temacie lub odpowiedzi na pytanie to powiedz jak nie to... (cytujac klasyka) ...milcz jak na milczeniu owiec. Tyle
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
maslany7878 pisze: Wiesz jakoś nie mam problemu z ogarnięciem tematu w Wawie (nawet po dłuższym czasie nieobecności - jeśłi taka się zdarzy) a we Wro jakoś mam. Być może słabo szukam i te wszystkie osobiste wycieczki ale po co ta mowa i madrkowanie sie. Masz cos madrego i wartosciowego do powiedzenia w temacie lub odpowiedzi na pytanie to powiedz jak nie to... (cytujac klasyka) ...milcz jak na milczeniu owiec. Tyle
Mowa jest srebrem a milczenie jest owiec,.
Niedzielny80 pisze:To chyba dobry wypelniacz musiala tam dostac. Nawet pare lat wstecz 3 sztuki kosztowaly 110 zl. W dzisiejszych czasach (gdzie cena wynosi 50-60 zl) nikt o zdrowych zmyslach nie pogoni 3 za taka cene. Towar w hurcie jest w chuj drogi. Kiedys przy 100g po 65-70 zl placilo sie za grama. Teraz ??? Szkoda gadac. 200% tej sumy i wiecej.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.