Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 400 / 5 / 0
siema wlasnie pizgalem amph i nie jestem w stanie sie odlac , choruje na zapalenie gruczolu krokowego wiec to pewnie ma duzo wspolnego . zjadlem oksybutynine i Tamsulosyne rano , mam jeszcze tolterodyne i mirabegron. nk powie co moge zjesc z tego zeby sie odlac xddd pomozcie
kazik333@tutanota.com
  • 31 / 3 / 0
Z tego co wiem żurawina jest dobra na nerki. Ale najszybciej siku pójdziesz jak wypijesz szybko dwa browarki. :-D
"Lepiej umrzeć z głodu, niż umierać na głodzie."
  • 33 / 3 / 0
kazik333 pisze:
siema wlasnie pizgalem amph i nie jestem w stanie sie odlac , choruje na zapalenie gruczolu krokowego wiec to pewnie ma duzo wspolnego . zjadlem oksybutynine i Tamsulosyne rano , mam jeszcze tolterodyne i mirabegron. nk powie co moge zjesc z tego zeby sie odlac xddd pomozcie
Z tego co wiem problemy z oddawaniem moczu mogą być pierwszymi objawami przedawkowania.
  • 112 / 8 / 0
Wrzuć dwie nospy, wleź do wanny, usiądź wygodnie i polewaj pęcherz ciepłą wodą. Samo powinno ruszyć po 15 minutach.
  • 400 / 5 / 0
BoxFullOfCuriosity pisze:
...
ja mam ogolnie problemy z tym nawet na trzezwo , bo tak jak pisalem w pierwszym poscie choruje . a masakra jest jak zajebie nawet setke amph. no nic chyba trzeba sie porzegnac z dragami %-D
kazik333@tutanota.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.