Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 400 / 5 / 0
siema wlasnie pizgalem amph i nie jestem w stanie sie odlac , choruje na zapalenie gruczolu krokowego wiec to pewnie ma duzo wspolnego . zjadlem oksybutynine i Tamsulosyne rano , mam jeszcze tolterodyne i mirabegron. nk powie co moge zjesc z tego zeby sie odlac xddd pomozcie
kazik333@tutanota.com
  • 31 / 3 / 0
Z tego co wiem żurawina jest dobra na nerki. Ale najszybciej siku pójdziesz jak wypijesz szybko dwa browarki. :-D
"Lepiej umrzeć z głodu, niż umierać na głodzie."
  • 33 / 3 / 0
kazik333 pisze:
siema wlasnie pizgalem amph i nie jestem w stanie sie odlac , choruje na zapalenie gruczolu krokowego wiec to pewnie ma duzo wspolnego . zjadlem oksybutynine i Tamsulosyne rano , mam jeszcze tolterodyne i mirabegron. nk powie co moge zjesc z tego zeby sie odlac xddd pomozcie
Z tego co wiem problemy z oddawaniem moczu mogą być pierwszymi objawami przedawkowania.
  • 112 / 8 / 0
Wrzuć dwie nospy, wleź do wanny, usiądź wygodnie i polewaj pęcherz ciepłą wodą. Samo powinno ruszyć po 15 minutach.
  • 400 / 5 / 0
BoxFullOfCuriosity pisze:
...
ja mam ogolnie problemy z tym nawet na trzezwo , bo tak jak pisalem w pierwszym poscie choruje . a masakra jest jak zajebie nawet setke amph. no nic chyba trzeba sie porzegnac z dragami %-D
kazik333@tutanota.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.