ODPOWIEDZ
  • 164 / 3 / 0
hehe efylon dal mi swoje 5 minut. Czekam na dalsze opisy
  • 448 / 14 / 0
Jaka Wam minimalna dawka pasuje? Jako osoba z tendencją do kardiofaz, chętnie porównam spostrzeżenia. Ile h po zapodaniu dawki (jednorazowa dawka, bez dorzutek) można iść spać, bez benzo? Pytam, bo nie mam nic pod ręką i nie wiem czy ryzykować, a może ktoś już to sprawdził na sobie :)
  • 954 / 51 / 0
O ile możliwe jest zjedzenie jednej dawki bez dorzutek to zakładając, że będzie miała ona miejsce o 20 to przy odrobinie farta, dobę później około tej godziny MOŻE się uda. Do tego bez benzo się nie podchodzi i to nie tylko ze względu na bezsenność, a także jak nie planuje się wizyty na sorze.
  • 1141 / 116 / 0
WRB pisze:
Wczoraj testowałem dwie dawki oralnie. Pierwsza około 30mg to było za słabo, dorzuciłem 70mg i było już zdecydowanie lepiej. Mogło by być jeszcze lepiej ale miałem nockę także odpuściłem. Dziś wrzuciłem (p.o.) na początek 80mg, po dwóch godzinach 100mg i jest zajebiście :gun: wincyj nie chcę. Mnie to z butów wyrwało %-D Z obecnych RC'ków jedna z najciekawszych substancji ;]

Jak z wjazdem na serce? Odpuściłem temat, ale kurde... coś mnie kusi żeby to sobie oralnie zarzucić jednak xD
Powiedz też czy to bardziej serotoninowo czy dopaminowo wypierdala i czy poziom nieogaru jest zdecydowanie większy od CMC.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 448 / 14 / 0
JanBreivik2 pisze:
O ile możliwe jest zjedzenie jednej dawki bez dorzutek to zakładając, że będzie miała ona miejsce o 20 to przy odrobinie farta, dobę później około tej godziny MOŻE się uda. Do tego bez benzo się nie podchodzi i to nie tylko ze względu na bezsenność, a także jak nie planuje się wizyty na sorze.
Rozumiem. Dodam, że potwierdzone namacalnie na sorcie demoniczny, który komentowałem wcześniej - wrzucenie o 20, nie utrudniło zaśnięcia 6h później, a pewnie można by zasnąć po tamtym jeszcze wcześniej. Różnica więc jest więc ogromna i kupować nie ma sensu, sample 200mg dają efekt, gdy zapoda się całość w jednej dawce. Pora przetestować te orange i brown.
  • 432 / 31 / 0
Wrzucone 40mg 3FPH, żeby umilić i przyśpieszyć sobotnią robotę w domu przed kompem. Wcześniej dobre śniadanko, suple, zaraz kurkuma + reszta poleci i noc z 1 h snu, bo tak wyszło. Mam crystal brown z kosmosu. Warto dorzucic 20-30mg? Praca będzie wydajniejsza? Czy nieogar? Może lepiej HDMP 28 albo 4FMPH? A brown po obiedzie na ogarnięcie się i wyjście do ludzi.
  • 1878 / 195 / 0
Mam 250mg sampla od kosmicznego, no kusi mnie jak chuj żeby zarzucić 50-75mg oralem na start z rańca kuksańca :-D

Jak się trochę podreperuję to myślę, że w tygodniu z przyjemnością zdam relację. Jedyny mankament jest taki, że nie mam jebanych benzo i będę musiał sobie radzić bez nich

No a skoro już o nich mowa, jakie dostępne Benzo-RC polecacie (Nie chodzi o sklepy tylko substancje!!)? Lepiej kierować w te najmocniejsze i kontrolować dawkowanie, czy w słabsze i ewentualnie zwiększać zarzucaną ilość? Piszcie tutaj, czy na maila, czy na gadu, będę wam bardzo wdzięczny

Ewentualnie będę mógł się poratować U-47 na w chuj długo po ostatniej dawce, nie zajebie mnie to?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 4922 / 859 / 0
Zeby offtopu nie bylo to jesli nie masz benzo a zaczynasz zabawe z efylonem to radze uwazac z dawkowaniem i nie dorzucac bo substancja chyba jest dosc schizujaca. Tak wywnioskowalem z postow @uhuru ktory zaczal to jesc w ciagu i ciagle dorzucac. Psychoza, mania przesladowcza i inne atrakcje to nic przyjemnego, nie raz doswiadczylem i od jakos pol roku do stimow bez benzo nie podchodze w ogole.

Jesli chodzi o benzo rc najlepsze do wylaczania stymulantow i usypiania to w moim odczuciu bedzie nr 1 flubromazolam . Pozniej nr2 etizolam i nie wiem ktore benzo jeszcze sie nada, nie mam pomyslu. Plusem f-zolamu i etizolamu jest krotki czas dzialania co pozwala nam wstac rano i nie jestesmy bardzo zajebani mulem. Wczoraj po alfie usypialem sie f-zolamem i zauwazylem rowniez ze jak juz wstalem i sie ogarnalem(pierwsze 15min bylem zamulony , nie chcialo mi sie wstawac) dzialanie antydepresyjne. Caly dzien mialem zajebisty humor, normalny apetyt i nic nie moglo mi go zepsuc choc wiadomo ze w pracy czasem nie wszystko wychodzi , to ja poprostu mialem wyjebane i przyjmowalem to z usmiechem na twarzy zabierajac sie za dana czynnosc. Aha no i oczywiscie kluczem do sukcesu jest dobrej jakosci sort. Bo jak ostatnio krazyl eti i userzy donosili ze dopiero po 4mg szli spac to troche nie halo. Dawka 2mg powinna wystarczyc zeby wylaczyc stima i pojsc spac. Zreszta f-zolam ktory ja mialem takze troche slabo wypadl bo 0,25mg powinno byc Si zeby sie uspic po nie wielkiej ilosci alfy a musialem zjesc 0,5mg, co wychodzi malo oplacalnie. Tutaj juz nie o jakosc chyba chodzi a poprostu pillsy ktore ja mam chyba nie zawieraja deklarowanego 0,25mg tylko po prostu mniej, stawiam ze 0,1mg.
  • 164 / 3 / 0
u 47 mnie uratowalo. W takim sensie, ze wyszedlem z pokoju. nie wykrecalo mnie. mysli nagle stanely.Mialem taka torpede w nogach , ze zem sie zdziwil. CEL, PAL, HEADSHOT.Zero blokad, żadngo ale,Zalatwiem tye ciezkh spraw . Ze do tej pory jarecka jest w mocnym szoku
. Moim zdaniem benzo czy tam inne kilery, ladowac trzeba pare godzin po ostatniej dawce. Ogolnie malo piszecie o co w tym efyloonie chodzi. Nie umiem za skorwysyna zlapać ,co ,jak i ile. Masz molly bedzie to i to.

Łap efiego bedzie?

Zwaly z tego co pamietam to po tym nie ma. Kolega co walnal 50 mg po miesiacu sie znalazl. Opisywal tak
. nakrecony bylem jak chuj,wtdy bylo dobrze w chuj, ale nie wiedziaem co z tym zrobić, wiec myslalem, 2 dnia juz nie bylem aż tak nakrcony, ale myslalem, w zasadzie o niczym. 3 dnia normlanie spalem i juz tyle nie myslalem i nic mi sie nie chcialo"

nie czaje po co niektorzy dodaja inne rc do tego.Sampelki? 250 mg prawilneg tematu , nie wyobrazam sobie.

jakie macie mysli na efylonie?

przyponialem sobie ze twardo w robocie.2 DNIA? Spawalem podjazd dlA cysterny z paSZA, 12 tom + \bryka.. działa do dzis . Lecz analizujac spawy trzezwym w miare okiem,.
Efi tak na okolo to ze mna zrobił, ze jak masz na goidzny to zarobisz. Od roboty to nie. Mysli mialem 1918031019. Mozg w srodku mi strzelal jakimis piorunami.
Glowa torzyla niewybrazanlą ilosc, trudnych jakze waznych, przmyslen, rece flexa trzymala pewnie.

+

+

2 podejscia za mna. Nie ciagnie za cholere do tego rozaju faz. Ciagnie badziej, ciekawosc. Sam kopletnie nie umiem stworzyc s&S , bo nie wiem pod co i co bedzie. Ziaziu nie robi wiec niebawem sie czytamy. Tym razem brown .Moderatorzy gotowi, baniki, czaciki . %-D brnig the action, psypartycentral
  • 44 / 2 / 0
Przeczytalem prawie caly watek i nie widzialem jak tam wypada libido po tym?
Da sie cos zmajstrowac w lozku czy trans jak uhuru ( piona gosciu-rozjebales mnie:D ) i nie idzie sie na niczym skupic?
Kurwa brak jednolitego opisu tego dziada,jedno sie tylko mozna wyciagnac z tych postow ze orange podobno mocniejszy
Zarzuce brown w swieta i sam zdam relacje;)
Chujowka bo akurat kalkulator pozyczylem...
:huh: :huh: .....powiedzialem to czy tylko pomyślałem...? :huh: :rolleyes:
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.