...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 789 / 47 / 0
Od trawy masz inny dział. Dokładnie chodziło mi o to że to będzie mój 1 poważniejszy ssri i może dzięki temu do końca roku uda mi się wyjsc z 3 nałogów a mianowicie picia,palenia i przypierdalania.
  • 2883 / 303 / 0
palenia ganji? jak tak to zorganizuj sobie też coś na sen(byle nie benzo kurwa!) - melisa, 1-2 piwa (to też trochę z deszczu pod rynnę no i nie wiem czy można łączyć z antydepresantem!), wysiłek fizyczny też dobry na lepszy sen no i polepszy humor. Jak nadal będzie Ci bezsenność dokuczała to pamiętaj że najgorsze 2 tygodnie, potem się unormuje.
Zajmij się czymś!

a jeśli od szlugów to sorry za posta, na tym całkiem się nie znam
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 4807 / 272 / 0
Escitalopram ma niefajne efekty uboczne. W leczeniu szpitalnym jako dodatek byłaby perazyna lub kwetiapina. Można o tym pomyśleć.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 3523 / 56 / 0
digiity pisze:
Detox od trawy. Śmieszne :D
Detox od trawy i obstawa lekowa. Leżę i kwiczę ze śmiechu %-D
Dla mnie nie było to śmieszne.O dziwo przestałem palić dzięki psychozie amfetaminowej gdyż obawiałem się,że oni wiedzą hehe
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 2116 / 634 / 0
No tak, bo od hehe-trawki to nie można się uzależnić, co widzimy w odpowiednim dziale. ;)

Witki opadają. Nie odnośnie Ciebie, WildMonkey, oczywiście. O cytowane chodziło.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 134 / 18 / 0
Jamedris nie bądź taka mądra, jesteś jeszcze kinder ćpunką i niewiele wiesz o życiu, a tym bardziej komentarze co do mojej osoby wysrywam dupą i spuszczam w kiblu bo gówniara nie będzie mnie pouczać Nie będę się wdawał z Wami w dyskusje. bo rozpęta się burza na argumenty i tak nikt nikomu nie przyzna racji. Detoksujcie się od tej trawy, najlepiej na oddziale w szpitalu albo załatwcie dobrą obstawe lekową.

Aha i szanowna młodzieży, nie nadużywajcie słowa detox, bo to nie jest zawsze odpowiednie wyrażenie przy odstawianiu jakiejś substancji.

Pozdrawiam, bez napinki i życzę sukcesów w wychodzeniu z nałogu.
Peace&love :heart:
  • 126 / 5 / 0
No musze się odezwać, kurwa.
Widzę, że kawaler ma takie ego, że pozwala sobie na kształtowanie definicji słów i nauczanie użyszkodników. Syndrom wyższości opiatowca? Waliłeś twarde dragi, więc bagatelizujesz miękkie? Wpisujesz się w oklepane stereotypy, digiity.

Człowiek to jednostka niezwykle złożona, a Ty nie jesteś jebaną wyrocznią na temat uzależnień. I kinderćpuństwa. Nie ma czegoś takiego jak lepsze lub gorsze ćpanie, bo wszystko sprowadza się w końcu do jednego.

Wyjebuj do tasiemca, robaku. :*

Btw, kocham negujące wywody, zakończone "peace&love, bez spin".
Btw2, niedoleczone, leczące się i najgorsze: myslące, że są wyleczone (a co za tym idzie lepsze) ćpunki czasem zabawnie się rzucają na tym forum.
pure madnessex-miosis
  • 134 / 18 / 0
Oj motzno, nie spinaj tak dupki. Przecież napisałem że nie będe prowadził dyskusji na ten temat bo rozpęta się wielka gównoburza. Mam po prostu swoje zdanie, Ty masz swoje i trzymaj się jego. Lubie Cię motzarna, więc nawet obraza z Twoich ust to dla mnie ambrozja ;*

P.S. nie jestem wyrocznią ale czasem używam słownika języka polskiego;)
P.S.2 a Ty też czasem mogłabyś wyjebać do tasiemca

Miłego dnia motzna kobieto, dałbym ci wirtualnego klapsa w pupe ale szkoda że nie mogę :D
  • 336 / 68 / 0
Rokison pisze:
Ja jutro planuje zacząć detox domowy od palenia, ogólnie to na to mam escitalopram jestem dobrej myśli bo to będzie mój pierwszy z jakąś obstawą lekową i jakimś antydepresantem w tym kierunku. Trzeba działać.
Ja po roku intensywnego palenia co 3 godziny, po zaprzestaniu miałem może ze trzy dni problemy ze snem, ale głowa coś się zamuliła, teraz często odwiedzam dział doping mózgu.
Uwaga! Użytkownik HardCracks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 789 / 47 / 0
Huja z tego wyszło nie wziąłem tego leku, jak i nie zacząłem detoxu. tak się z podziewałem, czekam do nowego roku. A tym razem wesołych świat.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.