ODPOWIEDZ
  • 640 / 118 / 0
JanBreivik2 pisze:
lecę jeszcze na nockę w miasto z ludźmi, więc ostateczny werdykt z moją + znajomych opinią jutro
I jak wrażenia? Znajomym się podobało? Może jakaś anegdotka z wypadu na efim? :listen:
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 571 / 28 / 0
To jednak jest mój ulubiony keton obecnie, chwilowo nie mam i czuję niedosyt mimo hukania kilku całkiem konkretnych prochów, jak choćby A-PiHP, MDPHP czy HEX, niby jest grubo ale z efylonem raźniej, coś w nim jest co wybitnie mi pasuje. Był też robiony speedball wersja budżetowa czyli u47700 i Hex - dobrze pokopało jednak czuję że efylon byłby lepszy do takiego combo. Gdyby robił porządnie sniffowany byłby przebój nad Wisłą a tak opinie są bardzo różne.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 954 / 51 / 0
Sory, że dopiero teraz, ale przez pierwszy tydzień zapomniałem o całym świecie, a przez kolejny po prostu nie miałem siły, chęci i "musiałem" poleczyć się alprą i alko %-D. No więc ogólnie na trzeźwo już tak rozpisywać mi się nie chce, ale kilka istotnych faktów - rekreacyjnie bardzo wysoki potencjał, ciężko się zatrzymać, przy 5 dniu nawet przez chwilę nie myślałem jeszcze o spaniu, a zwykle w okolicach 3 nocy mnie już łamie. Bardzo mocno stymuluje, działa codziennie, dawka 100-150mg w moim przypadku idealna, ale już 50mg czuć. Zdecydowanie hit w porównaniu do obecnych rc'ków, nie ma sobie równych w dobie chloroketonów. Mega wjazd na ciało (160/90 na ekg, mocno odwadnia, już po pierwszej wrzucie taki nieogar, że ciężko odważyć kolejną przez trzęsienie się rąk). Testowane jedynie oral i jeden mały hot rails - oba siadają git. Nie wiem czy kwestia indywidualna i duża podatność na psychozy, ale już po dobie bardziej chore jazdy niż po pierwszym i ostatnim przerobieniu się apvp lata temu - do tego stopnia, że nadal nie mam pojęcia ile z tego co myślałem/widziałem/słyszałem było choć w najmniejszym stopniu faktem, tylko źle zinterpretowanym, a ile najzwyklejszym omamem. Reszcie też się podobało, chociaż przyzwyczajeni do wypierdolenia ala MDMA raczej mogli sprawiać wrażenie lekko niedoćpanych - za to zgodnie w kwestii ewentualnych uboków. W skrócie mega zajebiste, ale też mega zajebiście schizujące i niebezpieczne pod względem możliwego przedawkowania. Polecam osobom, które wiedzą co robią :-D.
W sumie chyba wszystko najważniejsze napisałem, jak jakieś pytania jeszcze to dawać, chętnie odpowiem.
  • 2179 / 31 / 0
Bez dorzutek ile to trzymie?
  • 954 / 51 / 0
Ze 3-4h wyraźnie, ale czuć w tle nawet do 6.
  • 1893 / 181 / 0
Po przekroczeniu jakiej dawki załączyła ci się psychoza? Tak mniej więcej...
  • 954 / 51 / 0
Po +/- 800mg-1g, czyli niecałej dobie od pierwszego załadowania, ale tak już całkiem ostro po kolejnym dniu i zrobieniu 2x tyle.
  • 448 / 14 / 0
thepass pisze:
To jednak jest mój ulubiony keton obecnie, chwilowo nie mam i czuję niedosyt mimo hukania kilku całkiem konkretnych prochów, jak choćby A-PiHP, MDPHP czy HEX, niby jest grubo ale z efylonem raźniej, coś w nim jest co wybitnie mi pasuje. Był też robiony speedball wersja budżetowa czyli u47700 i Hex - dobrze pokopało jednak czuję że efylon byłby lepszy do takiego combo. Gdyby robił porządnie sniffowany byłby przebój nad Wisłą a tak opinie są bardzo różne.
Jakie dawki i ROA?
  • 78 / 1 / 0
Przerwa 2 tygodnie od wszystkiego, pierwszy raz z tą substancją. Do dyspozycji 200mg. Ile walić na pierwszy raz zeby sie nie zawiesc? Jakie ROA?
Uwaga! Użytkownik tylkonachwilke nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 123 / 8 / 0
50 oral
second helping
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.