Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Bogowie wiedzą co oni ci przysłali.
The body or a conscious mind'
Chociaż na BL twierdzą, że coś ruszyło:
http://www.bluelight.org/vb/threads/800 ... utyryl-LSD
yes this is 1b-lsd this is a new chemical. Effects are similar and this chemical is legal everywhere, but dosage is 500-1000mcg (0,5-1mg)
dziwne ale mówię że na palucha wziąłem tam mogło być z 0.5mg i nic
nie wiem ile tego 1b zostało ale może jakiemuś zaufanemu userowi podeślę i by się z tym pobawił troszkę i potem ewentualnie jak nasączy tym kartony to by mi podesłał kilka bo w samarze zostało ze 30mg (czyli 30 kartonów po 1mg)pewnie chociaż ciężko mi to na oko ocenic
umiałby ktos to zrobić ?? i ma wage odpowiednia ??
EKSUDIPRODZEKTU pisze:Siorbnin tak solidnie jak na Polaka przystało. Lizergamidu nie przedawkujesz. Tzn. da sie ale skutki nie sa dlugotrwale
Tego nie można powiedzieć. Lizergamidy, które w ostatnim czasie stały się mocno popularne oraz LSD wydają się w miarę bezpiecznymi substancjami. Przynajmniej jeśli chodzi o toksyczność ostrą. To nie gwarantuje jednak, że można przyjmować za pewnik, że każda kolejna substancja z tej grupy będzie równie dobrze tolerowana przez organizm człowieka. To są RC. Nic o nich nie wiadomo i trzeba podchodzić do tego naprawdę rozsądnie bo można się niemiło zaskoczyć. Bagatelizowanie zagrożenia jest nie na miejscu.
necrokarol pisze:testowałem mix 50ug al -lad 50ug eth-lad 33.33ug 1plsd dorzyciłem 80mg oxykodonu i sporo tego 1b-lsd na paluchu trip był spoko zanim nie pojawiło się rzyganie i mdłości po opio
a) związek jest mało aktywny lub trzeba naprawdę mocarnych ilości w porównaniu do innych lizergamidów
b) w imię nauki musisz odczekać dłuższy okres i zbić tolerancję, a następnie zrobić miarodajny test z samym 1B-LSD
Twoje rozwiązanie z odesłaniem komuś również jest dobre, więc czekamy na chętnego.
@polymerases
Teoretycznie jest jeszcze ogromna pula kombinacji, do tej pory modyfikacje LSD prowadzi się w dwóch pozycjach azotowych, bo tak jest najłatwiej. Przy tak rozbudowanej cząsteczce liczba homologów jest spora :-D
The body or a conscious mind'
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.