Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
będą tacy co z krytykują i tacy co pochwalają. jak na nastolatka prezentował poziom. pchał się w używki to teraz ma. krótka piłka, koniec tematu.
czekamy na kolejnych.
obstawiam że na 50% będzie to kolejny mod. (nie życzę nikomu nic złego)
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
cbsz pisze:miał 16 ale reprezentował wysoki poziom.
będą tacy co z krytykują i tacy co pochwalają. jak na nastolatka prezentował poziom. pchał się w używki to teraz ma. krótka piłka, koniec tematu.
czekamy na kolejnych.
obstawiam że na 50% będzie to kolejny mod. (nie życzę nikomu nic złego)
Co do M_R to nigdy bym nie powiedział, że jest taki młody. Przykro mi z jego powodu.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
missiv pisze:Nie miał 16 lat, tylko 17, czy - jak kto woli - nieskończone 18.
Bo nadal nie rozumiem zwiazku wieku z tym ze mial modem.
Ludzie tacy jak sprawdzone info to niespelnione kindercpaki.
Z ego powyzej ptaszka.
Takie gledzenie w stylu "patrzcie moda mial 16/17/18latek a jaaaa jaaa mam 19,5 wycpalem tyyyyyyyyle i nie mam moda".
Nadal nie rozumiesz sprawdzone info - on mial 17 lat ale reprezentowal poziom wyzszy niz Ty. i predzej modami beda kolejne dzieciaki niz Ty.
Co do reszty wpisow.
Jesli z benzo/opio jest podobnie jak z ketonami to zal mi Was.
Tak naprawde dzis dzialaja 2-3 sklepy. I to nie ma znaczenia od kogo bierzecie poszczegolne produkty..
Probem robi sie jak zamawiacie wprost z chinskich lab lub z zachodu...(nie, nie z Polskich sklepow z NL).
I tu bym sie doszukiwal problemow...
(kiedys ktos rzucil haslem, ze Polska to smietnik Europy. Wrzuca sie tu wszystko co nie idzie na zachodzie. Patrzac na nasze sklepy z RC to tak jest)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.