Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 214 / 18 / 0
Midasa najluźniej ze wszystkich benzo załatwić, Pokołuj coś w temacie, że benzo dobrze Cie usypia, ale zmula na długi czas, midazolam w porównaniu do innych benzodiazepin ma bardzo krótki okres półtrwania dlatego jest pierwszą, rzucającą się na myśl alternatywą. Zresztą z samymi problemami ze snem można kombinować, mówisz, że nie chcesz mózgojebnych neuroleptyków ani żadnych chlorprotixenuf/hydroksyzynuf, powinno przejść,
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12446 / 2419 / 0
No nie wiem, czy tak najluźniej - wg. mnie właśnie na to benzo najtrudniej dostać Rc.
  • 214 / 18 / 0
Według Ciebie.

Dostałem nawet od rodzinnego receptę na dwie paczki midasa w momencie, w którym mi psychiatra zmienił lek nasenny na neuroleptyk, a byłem fanem mida iv.
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 262 / 8 / 0
Midazolam w tabletkach? Działa tak samo jak ten iv?
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 520 / 18 / 0
Razem z kumplem ktory ma tego unlimited ilosc zawsze albo sniff albo iv, najczesciej z czyms innym w pompce, ajajaj piekna sprawa, przez te wszystkie lata tez zaden z nas nie probowal tego jesc. Zawsze sniff lub iv.
  • 858 / 50 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: rrd »
Filippo pisze:
Lepiej skruszyc jedna tabletke, dac 1 centa wody do iniekcji, zamieszac, dac wacik, naciagnac do insulinowki, nalozyc nan igle, zalozyc staze na lapsko, poszukac kabla, wbic sie, sprobowac, czy jest krew odciagajac tloczek do tylu, jezeli jest to popuscic staze i powoli strzelic :).

tak zrobić z Dormicum 7.5mg żeby dobrez porobiło? Można dodać troszkę tramalu?
  • 214 / 18 / 0
Z Twoją tolerancją walnij 15mg, ja na pierwszego strzała wziąłem właśnie 7.5mg i leciałem zaraz po nowy sprzęt do iniekcji, żeby dobić do satysfakcjonującej fazy. A tramalu jak nie musisz to nie hukaj po okablowaniu, i tak ma dobrą biodostępność podany p.o.
  • 223 / 30 / 0
A ja to trochę mida jestem rozczarowany. Strzały iv z dawek od 7,5mg do 30mg kończą się prakycznie tylko kilkusekundowym wejściem i na tym koniec. Wiem, że to wina mojej wypierdolonej przez inne benzo tolerki. Teraz jestem na zejściu z DXM, dawka ponad 800mg poleciała, więc tolerka na GABAergiki powinna być dobrze obniżona, więc kolejna próba. A pamiętam moje początki z benzo i wtedy miałem okazje zasmakować mida IV dosłownie kilka razy i bardzo mocno wspominam...Zdecydowanie "tolerancja" to parszywa szmata :scared:
"I że nie ma dróg bez przeszkód lecz o tym pewnie wiesz już
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."

Comfortably Numb

wawi112 vol2.
  • 117 / 18 / 0
Czym różni się Midas IM od IV?

inb4 drogą podania
  • 607 / 25 / 0
Ja to ze trzy razy zjadłem rekreacyjnie (15mg, 7,5mg oraz 7,5mg), właśnie wtedy pierwszy raz jadłem bezno nie wiedząc co to jest i było to Dormicum (dziewczyna dostała do premedykacji przed kolonoskopią i się podzieliła). Za pierwszym razem 15 mg zwaliło mnie z nóg i obudziłem się rano %-D Kolejne razy przy dawce 7,5mg było bardzo sympatyczne, najważniejsze było by przetrwać dominujący efekt nasenny, mi się udało dopiero przy dawce 7,5mg. Ogólnie latałem pełny energii, byłem rozgadany i o dziwo nie poczułem sedacji.

Mam jeszcze dwie tablety i zastanawiam się czy naraz i spróbować wygrać z zaśnięciem czy delikatnie dwa wieczorki po jednej.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.