ODPOWIEDZ
  • 3206 / 175 / 0
Też się waham ;)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 373 / 150 / 0
Ja już mam bilet :)
  • 109 / 3 / 0
Bankowo lecę :D
"Ćpałeś coś?" - najczęstsze pytanie, jakie słyszę będąc trzeźwym. Kontakt : przypadek2cp(at)protonmail.com
a stamtąd już możemy przejść na jakiś szyfrowany komunikator
(na komunikatorze [h] wiadomości znikają zanim zdążę je odczytać :D)
  • 3206 / 175 / 0
Jak mi obstawicie to mogę przyjść %-D
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Opłaca się samemu podbijać? Ekipa mi się wycofała, a czuję że muszę tam być :D
  • 1993 / 490 / 0
mind8matter pisze:
Opłaca się samemu podbijać? Ekipa mi się wycofała, a czuję że muszę tam być :D
Będą ludzie z forum to możesz się z nimi próbować kontaktować do wieczora mas czas.
  • 33 / 1 / 0
I jak było? Czekam na relacje :D
Spoiler:
  • 109 / 3 / 0
Było nieziemsko. Czułem się, jakby porwali mnie kosmici i zabrali na inną planetę. W sumie, to nawet mam wątpliwości, czy to nie miało miejsca naprawdę...
"Ćpałeś coś?" - najczęstsze pytanie, jakie słyszę będąc trzeźwym. Kontakt : przypadek2cp(at)protonmail.com
a stamtąd już możemy przejść na jakiś szyfrowany komunikator
(na komunikatorze [h] wiadomości znikają zanim zdążę je odczytać :D)
  • 8 / / 0
Leci ktoś na Ego w marcu? :D
  • 1532 / 196 / 0
Może podbiję ! :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.