Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 194 / 0
I to jest właśnie pojebane. Zależnie od opinii, zależnie od sortu, ludzie będą mówić że trójka albo czwórka bardziej lub mniej nadaję się do nosa

Z tej jebanej dezinformacji pewnie skończy się na tym, że wjebie sobie 3CMC do nosa aby przekonać się na samym sobie co jest gorsze. Nie zdziwiłbym się, jeżeli skończy się to w pewnym sensie zmarnowaniem materiału, jak i strupami w kinolu

Kiedyś wciągnąłem 3MMC nie wiedząc że jest to 3MMC. Od tego czasu mam uraz do trójek jeżeli chodzi o podanie donosowe
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 954 / 51 / 0
I trójka i czwórka tyrają nos niemiłosiernie. Główną i podstawową różnicą jest wyraźny profil serotoninowy czwórki i dopaminowy trójki. Kurwa nad czym się tunie więcej rozwodzić.
  • 297 / 30 / 0
Kurwa, teraz tak różne sorty latają że w sumie ciężko powiedzieć czy lepiej sniffać czy walić dojapnie, trzeba każdy sort "testować" od początku (i to w przypadku obydwu substancji). No chyba że jesteście pojebani jak ja i walicie nosem wszystko co da się walić nosem (nawet kofeine %-D )
Spoiler:
  • 4900 / 854 / 0
Ja sie zgodze z randomuserem ktory od dluzszego czasu powtarza jak mantre ze na rynku jest moze dwoch vendorow ktorzy maja 4cmc. Reszta to 4cec. Mialem co prawda tylko 3 sorty ale z moich badan wynika ze nie bylo to 4cmc ktore kupowalem a ta marna podroba 4cec. Brak nieogaru i typowego wejscia dla ketonow takich jak 4cmc jest glownym czynnikiem ktory sklania mnie do tego zeby tak myslec. Faza nijaka niby czuc serotonine ale jest slabo. No i walilem kreski nawet po 500mg i dalo sie to przezyc co podobno przy 4cmc bylo by nie mozliwe bo sniffniecie 250mg to juz sporo wyzwanie. Moje sorty co prawda wyzeraly nos i smarkalem krwia ale splyw i sam bol bo tym RoA nie byl najgorszy. Wciagalem bardziej zrace substancje.

Takze takie jest moje zdanie na temat klefedronu , ktory ma wiekszszosc vendorow. Czyli 4cec.

Co do podobienstw , to w jaki sposob mam to porownac 3cmc do 4cec? To porownanie bedzie z dupy i tyle. Wybralbym 3cmc za sam wjazd bo profil dopaminergiczny juz mniej mi odpowiada, a wiem ze prawdziwe 3cmc ma wiecej vendorow niz prawilne 4cmc .

Jak ktos ma jakies pewne zrodelko legitnej czworki to prosze o info na maila , widniejacego pod moim nickiem. Pozdrawiam bylbym wdzieczny.
  • 1676 / 106 / 0
Serotoninowy - sprobvuj bursztynow vendora od ktorego bierzesz 4cmc.
Tak uzalezniajacej 3 nie ma nikt.
Iten zapach który mialy 2-3 sorty 3mmc..
I te najlepsze sorty 3mmc.
Dzialanie tej 3ki mistrzostwo swiata i okolic.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 118 / 0
Jeśli chodzi o gonienie 4-CEC jako klefedronu, może coś w tym być. Niedawno czytałem na stronie TVP Info, że wśród przejmowanych przez policję chińskich paczek z "dopalaczami" prym wiodą 4-CMC, 4-CEC, Hexen i coś tam jeszcze.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 692 / 70 / 0
Jesli chodzi o wyzeranie nosa, to latwiej wciagnac mi 100mg 4-CMC i po minucie nie przejmowac sie bolem, bo plywam, niz 100mg 3-CMC, ktore tak srogiego wjazdu nie ma i w dodatku mocniej tyra nos.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 206 / 5 / 0
Dla mnie po 3trojce mam wyjebane libido w kosmos przeciwnie po 4cmc
  • 1876 / 194 / 0
Jest tu ktoś zaprawiony w miksowaniu Klefedronów? Może zapodałby jakiś wykładzik i opisał własne doświadczenia, między innymi proporcje, dawkowanie, czy dwie wersja jednocześnie, czy może osobno w danym odstępie czasowym, no i ogólnie przeżycia doznania plusy minusy wszystko święte
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 762 / 32 / 0
50:50 w jednej pompie
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.