Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 2874 / 298 / 0
Dobrze że wszystkie bity mam na dysku, ale jeden aranż miał mi jeszcze zrobić chuj!
Kurwa nie wierzę? Na co niby umarł? Rano jeszcze do mnie dziś o 10;40 pisał na gg, Pewnie wali gdzieś teraz kreski pod wódkę :)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 640 / 118 / 0
NegatywneWibracje pisze:
NO NIE PIERDOL :wall: czy wyście się, kurwa, wściekli ostatnio? :nuts:
Heh mnie się już kończy miejsce na tegorocznej liście "Głuchy telefon (do kiedy?) - nie pytać, nie rozmawiać, nie cytować". Prognozy analityków zakładały średnio 3 zgodny/fikcje/udawanki na kwartał, ale - jak widać - trzeba było słuchać siebie i kupić większy zeszyt, choćby A4.
Ostatnio zmieniony 29 października 2016 przez DorianGray, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1674 / 125 / 0
tur3k pisze:
Drevolt pisze:
Tak myslalem gdy zobaczylem ze usunal profil, powtorzyl to co mu sie wczesniej nie udalo?
A co mu się nie udało ? Chyba mogę spytać w tej sytuacji zakładając że jest prawdziwa,
CristianoTramaldo pisze:
Procent ?! Ten procent co rap płytę miał w planach nagrywać ?
Tak, mowa o tym Procencie.
Opisywal swoja probe samobojcza, chcial wbic sobie noz w serce ale trafil obok bo spadl z murku. Nie moge znalezc teraz tego posta
  • 2874 / 298 / 0
A jeszcze wczoraj jadł grzyby i był w pełni zadowolony z życia
  • 2923 / 243 / 0
Drevolt pisze:
Opisywal swoja probe samobojcza, chcial wbic sobie noz w serce ale trafil obok bo spadl z murku. Nie moge znalezc teraz tego posta
Dziękuję za informację.
Dawny nick: tur3k
  • 2874 / 298 / 0
Widzę odbicia waszych twarzy w każdej kolejnej kropli spirytusu z benzo
  • 2923 / 243 / 0
Zgadłeś. Ale co zrobić w takiej sytuacji jak nie napierdolić się z benzo i puścić TSA-51 albo Epitaph Crimsonów ?
  • 9 / / 0
Może to niezbyt pochlebne zadawać w ogóle to pytanie, kiedy mówi się o osobie tak inteligentnej, ale każdemu może się tak czasem zdarzyć zejść. : ) Pytam o oxana, którego posty czytając lata temu, czułem nareszcie jakiś zew normalności po tej "drugiej" - używającej życia (śmierci może też sądząc po tym, że ten wątek istnieje) stronie świata. Nikt mnie tak wcześniej nie przygotował merytorycznie, podejściowo do nie-tylko-opio (oprócz studiów, bo zakładam że nawet ten sam wspaniałoniewspaniały kierunek (oby tylko studiów) nam przyszło ciągnąć w życiu).

Także, oxanie, czy już pływasz w Styksie, czy może póki co Charon Cię nie zabrał, bo mu gotujesz hel?

Pozdrawiam, czytam hr od lat wielu a dopiero ta nostalgiczna nuta ze mnie wycisnęła te parę zdań o zbyt dużej zawartości nawiasów (+schiza o ZS :))))) ).
  • 2923 / 243 / 0
Oxan żyje i nie ćpa już fenta, z tego co pisał to ma implant naltreksonowy.
  • 1957 / 230 / 0
JestemSoba-Chyba pisze:
Na co niby umarł?
Zanudziliśmy go na śmierć.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.